Aybeniz Top kimdir? Aybeniz Top nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Aybeniz Top’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Aybeniz Top kimdir? Aybeniz Top kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Aybeniz Top’nun biyografisini haberimizde derledik…

18 Eylül Müge Anlı: Hatice Musaoğlu öldürüldü mü? Aybeniz Top ve oğlu kaçırıldı mı? 18 Eylül Müge Anlı: Hatice Musaoğlu öldürüldü mü? Aybeniz Top ve oğlu kaçırıldı mı?

Müge Anlı İsmail Demir cinayeti, İsmail Demir olayı nedir? Müge Anlı İsmail Demir cinayeti, İsmail Demir olayı nedir?

Aybeniz Top kimdir?

İstanbul Esenyurt'tan 14 Eylül Cumartesi günü kaybolan 24 yaşındaki Aybeniz Top'u aramak için erkek arkadaşı Hasan, Müge Anlı stüdyolarına geldi. Hasan, Aybeniz'in ayağının kırık olduğunu ve yanında 3 yaşındaki oğlu ile ortadan kaybolduğunu açıkladı. Aybeniz'in kaybolduktan sonra Hasan'a, "Hasan benim gücüm kalmadı. Depo gibi bir yerdeyim. Kurtar beni.  Oğlumu bul, anneme teslim et" gibi ses kayıtları attı.

Aybeniz ve Hasan'ın 1 yıldır nikahsız bir birliktelik yaşadığı öğrenildi. Ancak arkadaşlıklarının 8 yıl önceye dayandığı belirtildi. İkisi de inat uğruna başkalarıyla evlenip yuva kurmuşlardı ancak yeniden birlikte bir hayat kurmaya karar verdiler.

Müge Anlı Hasan Fırtına kimdir? Müge Anlı Hasan Fırtına kimdir?

Kaynak: AA