Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 13 Kasım Pazartesi günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

10 Kasım Müge Anlı: Hediye Mısırcı’yı kim dolandırdı? Yusuf Kavuk ihanet ağının kurbanı mı oldu? 10 Kasım Müge Anlı: Hediye Mısırcı’yı kim dolandırdı? Yusuf Kavuk ihanet ağının kurbanı mı oldu?

Umut Demirer'i kim kaçırdı?

23 yaşında, 2 yıldır Antalya’da yaşayan Umut Demirer’den 5 gündür haber alınamıyor.

Umut’un annesi oğlunu bulmak için Müge Anlı’ya başvurdu.

Kanserle mücadele eden anne Yasemin Demirer, 8 Kasım'da kaybolan oğlunun hayatından endişe duyduğunu belirtti.

Arkadaşlarıyla birlikte Adana’dan İstanbul'a gittiği aracın önü Niğde'de kesilerek Umut Demirer’in alındığı açıklandı. Aynı aracın içinde seyahat eden arkadaşları Umut'un kaçırıldığı konusunda başvuruda bulunmuş ancak Umut'u kaçıran kişiye dair bir bilgi vermemişler. 

Umut Demirer kimdir? Umut Demirer kimdir?

Umut'un herhangi bir suç kaydı bulunmuyor.

Umut'un arkadaşı Yusuf Bey'in ise bazı suçlardan dolayı kaydı olduğu öğrenildi.

Yusuf Bey, yayına bağlanarak, "Bazen ihtiyacımız olduğunda Umut bize yardımcı oluyordu. O bana şoförlük yapıyordu. Ben de ona yardım ediyordum. Yurt parasını ödüyordum. Ankara'ya gidecektik. Seyir halindeyken Umut arabayı Gölcük Kavşağı'na varmadan aracı sağa çekti. Aşağı indi. Ben lavaboya sıkıştı sandım. Ben yarı uyku halindeydim. Bagajdan bir şey alıyordu. O sırada arkadaki aracın arıza halinde olduğunu söyleyen Umut, araca yardım etmek için telefonunu alıp gitti. Polisi aradım ve gri renkli bir Wolkswagen Caddy aracın Umut'u götürdüğünü söyledim" dedi.

müge anlı umut

Yusuf Kavuk'tan bir haber var mı?

Bursa’da kaybolan aşçı Yusuf Kavuk'tan 133. gündür bir haber alınamıyor. Yusuf’un sevgilisi olduğu iddia edilen Derya, Yusuf’u Harun isimli biriyle tanıştırdı. Yusuf’un ailesi, Yusuf’un kaybından Harun ve Derya’yı sorumlu tutuyor. Harun’un yanından kaybolan Yusuf hayatta mı? Yusuf, Ramazan isimli arkadaşına Harun’dan tehdit aldığını mı söyledi? Yusuf’un Derya ile sınırları aşan arkadaşlığın sonu ne oldu? 133 gündür kayıplara karışan Yusuf Kavuk, araç mı kiraladı? Yusuf Kavuk kiraladığı araç ile nereye gitti? Yusuf Kavuk ilişki ağının kurbanı mı oldu?

Sevgi Katkıcı’nın da Metin Akpınar’ın kızı olduğu kesinleşti Sevgi Katkıcı’nın da Metin Akpınar’ın kızı olduğu kesinleşti

Yusuf Kavuk kimdir? Yusuf Kavuk kimdir?

3 aylık damat Efendi Gültaş nereye kayboldu? 

İstanbul’da kaybolan 42 yaşındaki Efendi Gültaş’tan haber alınamıyor.

3 ay önce evlenen Efendi Gültaş, işten geç çıkacağını belirterek kayıplara karıştı. Efendi Gültaş, eşinin evdeki ziynet eşyalarını alıp ortadan kayboldu. Efendi Gültaş, eşinin alyansını, kolyesini, bilekliğini alıp kayıplara karıştı.

efendi gültaş

Hediye Mısırcı parasını aldı mı?

54 yaşındaki Hediye Mısırcı dolandırıldığı iddiasıyla Müge Anlı'ya başvurdu.

Kendisinden 12 yaş küçük sevgilisi tarafından dolandırıldığını iddia eden Hediye Mısırcı, eşiyle sorun yaşadığı duygusal boşluk döneminde Hayri isimli birine binlerce euro para kaptırdı.

Hediye Mısırcı kimdir? Hediye Mısırcı kimdir?

Editör: Deniz Dalgıç