Hediye Mısırcı kimdir? Hediye Mısırcı nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Hediye Mısırcı’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Hediye Mısırcı kimdir? Hediye Mısırcı kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Hediye Mısırcı’nun biyografisini haberimizde derledik…

14 Kasım Müge Anlı: Kaçırılan Umut Demirer bulundu mu? Efendi Gültaş nereye gitti? Hediye Mısırcı parasını kurtardı mı? 14 Kasım Müge Anlı: Kaçırılan Umut Demirer bulundu mu? Efendi Gültaş nereye gitti? Hediye Mısırcı parasını kurtardı mı?

Hediye Mısırcı kimdir?

54 yaşındaki Hediye Mısırcı dolandırıldığı iddiasıyla Müge Anlı'ya başvurdu. 

Kendisinden 12 yaş küçük sevgilisi tarafından dolandırıldığını iddia eden Hediye Mısırcı, eşiyle sorun yaşadığı duygusal boşluk döneminde Hayri isimli birine binlerce euro para kaptırdı.

Sevgilisinin kendisini üfürükçüye götürdüğünü anlatan Hediye Mısırcı, “Hoca bana okudu üfledi. Sonra ben Hayri’ye daha çok bağlandım. Her yere onunla gidip her şeyi onunla yapıyordum. 7 ay birlikte yaşadık. 3 ayı hep birlikteydik. Ayak tırnaklarına kadar kesiyordum. Banyosunu yaptırıyordum. Ben o dönem sevdiğim ve güvendiğim için o paraları ona verdim” dedi. İlişkisini noktalamak istediğimde kendisini tehdit edip şantaj yaptığını iddia eden Hediye’nin tek isteği 12 bin eurosunu geri almak.

Hediye Mısırcı, “Dolandırıcım haklı, suçum benim. Buna aşk denilmez. Ben adını dahi telaffuz etmiyorum. Kocam ne derse sonuna kadar haklı. Bana dava açsa sorun yok. Biz kocamla aynı evde 2 arkadaş olarak yaşıyoruz. Kocam edebiyat öğretmeni. Bu konuda seni kurtarayım sonra ayrılırız dedi. Eli değil ayağı öpülecek insan. Ona verdiğim paralarla araba alıp satıyordu” dedi.

Selçuksports HD | İnter – Torino maçı canlı izle Selçuksports HD | İnter – Torino maçı canlı izle

Hayri Bey, Müge Anlı’nın ekibine, “Evli olduğunu görünce ilişkimi bitirdim” açıklamasında bulundu.

13 Kasım Müge Anlı: Kaybının 133. gününde Yusuf Kavuk'tan bir haber alındı mı? Hediye Mısırcı parasını alabildi mi? 13 Kasım Müge Anlı: Kaybının 133. gününde Yusuf Kavuk'tan bir haber alındı mı? Hediye Mısırcı parasını alabildi mi?

Editör: Deniz Dalgıç