Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 10 Kasım Cuma günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

Özge Ulusoy: Yüzümde şişlik var, gelmeyin Özge Ulusoy: Yüzümde şişlik var, gelmeyin

9 Kasım Müge Anlı: Yusuf Kavuk’tan bir iz bulundu mu? Ceren Ersoy hayatta mı? 9 Kasım Müge Anlı: Yusuf Kavuk’tan bir iz bulundu mu? Ceren Ersoy hayatta mı?

Hediye Mısırcı’ya pahalıya patlayan aşk

Kendisinden 12 yaş küçük sevgilisi tarafından dolandırıldığını iddia eden Hediye Mısırcı, eşiyle sorun yaşadığı duygusal boşluk döneminde Hayri isimli birine binlerce euro para kaptırdı. Sevgilisinin kendisini üfürükçüye götürdüğünü anlatan Hediye Mısırcı, “Hoca bana okudu üfledi. Sonra ben Hayri’ye daha çok bağlandım. Her yere onunla gidip her şeyi onunla yapıyordum. 7 ay birlikte yaşadık. 3 ayı hep birlikteydik. Ayak tırnaklarına kadar kesiyordum. Banyosunu yaptırıyordum. Ben o dönem sevdiğim ve güvendiğim için o paraları ona verdim” dedi. İlişkisini noktalamak istediğimde kendisini tehdit edip şantaj yaptığını iddia eden Hediye’nin tek isteği 12 bin eurosunu geri almak.

Hediye Mısırcı, “Dolandırıcım haklı, suçum benim. Buna aşk denilmez. Ben adını dahi telaffuz etmiyorum. Kocam ne derse sonuna kadar haklı. Bana dava açsa sorun yok. Biz kocamla aynı evde 2 arkadaş olarak yaşıyoruz. Kocam edebiyat öğretmeni. Bu konuda seni kurtarayım sonra ayrılırız dedi. Eli değil ayağı öpülecek insan. Ona verdiğim paralarla araba alıp satıyordu” dedi.

Hayri Bey, Müge Anlı’nın ekibine, “Evli olduğunu görünce ilişkimi bitirdim” açıklamasında bulundu.

hediye mısırcı

Yusuf Kavuk bulundu mu?

Bursa’da şüpheli kayıp.

Yusuf’un sevgilisi olduğu iddia edilen Derya, Yusuf’u Harun isimli biriyle tanıştırdı.

Yusuf’un ailesi, Yusuf’un kaybından Harun ve Derya’yı sorumlu tutuyor.

Harun’un yanından kaybolan Yusuf hayatta mı?

Yusuf, Ramazan isimli arkadaşına Harun’dan tehdit aldığını mı söyledi?

Yusuf’un Derya ile sınırları aşan arkadaşlığın sonu ne oldu?

Harun'un kanlı gömleğinin kaynağı ne?

Gizli tanık Harun’un askerlikten atıldığını, şiddet eğilimli olduğunu ve Harun’un üstünü başını kan içinde gördüğünü anlattı.

Yusuf Kavuk’un kaybında iddiaların odağındaki Derya canlı yayına katıldı. Derya tüm iddiaları reddederek, “Ben samimiydim. Yusufla görüşüyordum ama abartılan, üzerine konulan durumlar var. Beni rezil etme derdinden geçin. Zaman kaybediyoruz. Her gün her dakika önemli” dedi.

Yusuf’un hangi parayla güzellik merkezi açtığı merak konusu haline gelirken, Yusuf’un ailesi Derya’nın gerçekleri gizlediği konusunda ısrarcılığını korudu.

Editör: Deniz Dalgıç