Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 9 Kasım Perşembe günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

8 Kasım Müge Anlı: Aşçı Yusuf Kavuk yaşıyor mu? Ceren Ersoy bulundu mu? 8 Kasım Müge Anlı: Aşçı Yusuf Kavuk yaşıyor mu? Ceren Ersoy bulundu mu?

Yusuf Kavuk bulundu mu?

Bursa’da şüpheli kayıp.

Yusuf’un sevgilisi olduğu iddia edilen Derya, Yusuf’u Harun isimli biriyle tanıştırdı.

Yusuf’un ailesi, Yusuf’un kaybından Harun ve Derya’yı sorumlu tutuyor.

Harun’un yanından kaybolan Yusuf hayatta mı?

Masterchef 23. bölüm yayınlandı: Masterchef 24. bölüm fragmanı izle Masterchef 23. bölüm yayınlandı: Masterchef 24. bölüm fragmanı izle

Yusuf, Ramazan isimli arkadaşına Harun’dan tehdit aldığını mı söyledi?

Yusuf’un Derya ile sınırları aşan arkadaşlığın sonu ne oldu?

yusuf kavuk kimdir

Harun'un kanlı gömleğinin kaynağı ne?

Gizli tanık Harun’un askerlikten atıldığını, şiddet eğilimli olduğunu ve Harun’un üstünü başını kan içinde gördüğünü anlattı.

Yusuf Kavuk’un kaybında iddiaların odağındaki Derya canlı yayına katıldı. Derya tüm iddiaları reddederek, “Ben samimiydim. Yusufla görüşüyordum ama abartılan, üzerine konulan durumlar var. Beni rezil etme derdinden geçin. Zaman kaybediyoruz. Her gün her dakika önemli” dedi.

Yusuf’un hangi parayla güzellik merkezi açtığı merak konusu haline gelirken, Yusuf’un ailesi Derya’nın gerçekleri gizlediği konusunda ısrarcılığını korudu.

 

Yusuf Kavuk kimdir? Yusuf Kavuk kimdir?

Harun canlı yayına katıldı

Yusuf’un son görüştüğü kişi Harun canlı yayına katıldı. Yusuf’un kaybıyla ilgisi olmadığını söyleyen Harun kendisiyle ilgili tüm iddiaları reddetti. Harun, Derya ile herhangi bir ilişkisi olmadığını söyledi.

Yayına bağlanan bir başka kadın ise 4 Temmuz'da Harun'u ve Yusuf'u kavga ederken gördüğünü, Harun'un üzerinde kot pantolon olduğunu söyledi. Harun ise durumu inkar etti.

Ceren Ersoy bulundu

17 yaşındaki Ceren Ersoy günlerdir kayıptı.

20 Ekim Cuma günü İstanbul Esenyurt'tan kaybolan Ceren'in annesi kızını aramak için Müge Anlı'ya başvurmuştu. Bir kafede garsonluk yapan Ceren günler sonra Müge Anlı'nın dikkatli izleyicileri sayesinde bulundu. Ancak ifadesinde abisi tarafından şiddete uğradığını ve ailesinin yanına dönmek istemediğini söyleyen Ceren ailesine teslim edilmedi.

ceren ersoy

Annesi, Ceren ve abisinin arasında geçen bir tartışma olduğunu söyledi. "Çocuğumun sonuna kadar arkasındayım" diyen anne Nermin, "Biz gerekirse abisinden ayrı eve çıkacağız. Hiçbir şeyden çekinmesin. Kızımın arkasındayım" dedi.

Ceren Ersoy kimdir? Ceren Ersoy kimdir?

Hasan Keşir 3 gündür kayıp 

66 yaşında emekli matematik öğretmeni Hasan Keşir, Ankara Etimesgut'tan kayboldu. Epilepsi hastasi Hasan Bey'den 3 gündür kendisinden haber alınamıyor. Ailesi Hasan Keşir'i aramak için Müge Anlı'ya başvurdu. Hasan Keşir, 7 Kasım'da yanına bir poşet kıyafet alıp evinin penceresinden çıkıp gitmiş. Beyninde tümör olan Hasan Keşir nereye kayboldu?

hasan keşir

Editör: Deniz Dalgıç