Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 8 Kasım Çarşamba günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

7 Kasım Müge Anlı: Volkan, Melike ile yoluna devam edecek, Kayıp Hilal Taşlıdağ dolandırıldı mı? Yusuf Kavuk hayatta mı? 7 Kasım Müge Anlı: Volkan, Melike ile yoluna devam edecek, Kayıp Hilal Taşlıdağ dolandırıldı mı? Yusuf Kavuk hayatta mı?

Mehmet Ali Erbil'den 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'a öpüşme yasağı Mehmet Ali Erbil'den 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'a öpüşme yasağı

Yusuf Kavuk bulundu mu?

Bursa’da şüpheli kayıp.

Yusuf’un sevgilisi olduğu iddia edilen Derya, Yusuf’u Harun isimli biriyle tanıştırdı.

Yusuf’un ailesi, Yusuf’un kaybından Harun ve Derya’yı sorumlu tutuyor.

Harun’un yanından kaybolan Yusuf hayatta mı?

Yusuf, Ramazan isimli arkadaşına Harun’dan tehdit aldığını mı söyledi?

Yusuf’un Derya ile sınırları aşan arkadaşlığın sonu ne oldu?

İddiaların odağındaki Derya yayına katıldı

Gizli tanık Harun’un askerlikten atıldığını, şiddet eğilimli olduğunu ve Harun’un üstünü başını kan içinde gördüğünü anlattı.

Yusuf Kavuk’un kaybında iddiaların odağındaki Derya canlı yayına katıldı. Derya tüm iddiaları reddederek, “Ben samimiydim. Yusufla görüşüyordum ama abartılan, üzerine konulan durumlar var. Beni rezil etme derdinden geçin. Zaman kaybediyoruz. Her gün her dakika önemli” dedi.

Yusuf’un hangi parayla güzellik merkezi açtığı merak konusu haline gelirken, Yusuf'un abisi Vedat, Derya’nın Yusuf'un kaybıyla ilgili gerçekleri gizlediği konusunda ısrarcılığını korudu.

yusuf kavuk kimdir

Ceren Ersoy aranıyor

17 yaşındaki Ceren Ersoy günlerdir kayıp.

20 Ekim Cuma günü İstanbul Esenyurt'tan kaybolan Ceren'in annesi kızını aramak için Müge Anlı'ya başvurdu. Bir kafede garsonluk yapan Ceren kaybolmadan kısa bir süre önce bir kaza geçirmiş. Ailesine iş yerinde ayağına kaynar su döküldüğünü söyleyen Ceren'in annesi kızının aslında işten ayrıldığını ve kazanın iş yerinde olmadığını öğrendiğini söyledi.

ceren ersoy

Editör: Deniz Dalgıç