Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 1 Aralık Cuma günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

30 Kasım Müge Anlı: Jülide günler sonra annesiyle kavuştu, Songül, Abdurrahman ile evlilik sözleşmesi imzaladı mı? 30 Kasım Müge Anlı: Jülide günler sonra annesiyle kavuştu, Songül, Abdurrahman ile evlilik sözleşmesi imzaladı mı?

Jülide evine dönecek mi?

Jülide Sağdıç, annesinin günler süren ikna çabasından sonra evine dönecek mi? Jülide’nin kaçtığı çocuğun annesi Sultan Hanım ise “Jülide çıkmış kanatlarımın altına gelmiş. Ben ona sahip çıkarım. Annesiyle el ele verip usulünce anlaşalım evlendirelim” diye konuştu. Jülide’nin teyzesi Lilay Hanım ise “Benim 2 kızım ve sen 3. Kızım olacaksın. Ben sana iş bulacağım. Sana bakacağım. Benimle yaşayacaksın. Birlikte yiyip içip gezeceğiz. Bana sığınsın. Evlenmek istiyorsan seni evlendireceğim” dedi. Tercihini yapan Jülide, “Ben Sultan annem ile gitmeye karar verdim” ifadelerini kullandı.

Jülide uzun süren ikna çalışmalarının ardından teyzesinin evinde kalmayı kabul etti. Sultan Hanım, "Ben de ailesine gitsin diye aldım getirdim. Kararına saygı duyuyorum. Emaneti getirdim teslim ettim. Başka Yapacak bir şeyim yok" dedi.

jülide sağdıç-1

Bedriye Kılıç cinayetinde sıcak gelişme

Eşi Tayfur Kılıç tarafından öldürülen Bedriye Kılıç cinayetinde yeni gelişme yaşandı. Tayfur’un babası Adem Kılıç ve annesi Ayten Kılıç gözaltına alındı. Adem Kılıç cinayete yardım ve yataklık etmekten tutuklanarak cezaevine gönderildi.

bedriye kılıç-3

Hamide Gökçeağaç 16 gündür kayıp

5 yıllık evli 2 çocuk annesi 26 yaşındaki Hamide Gökçeağaç ve 2 yaşındai kızı Hüma Mira Sakarya'dan kayboldu. 16 gündür kayıp olan Hamide'nin birine kaçtığından şüpheleniliyordu. Hamide'nin kaçtığı kişinin arkadaşı Hamide'nin annesini arayarak, "Kaçtığı kişi benim arakadaşım benim evimde kalıyorlardı. Kızını elinden almakla tehdit etti. 'Ben çocuğa bakamam' dedi. Gelin kızınıza sahip çıkın. Çocuğun başına bir şey gelebilir" dedi.

Hamide'nin annesi ve eşi Hamide'yi aramak için Müge Anlı stüdyolarına geldi.

Hamide dakikalar içinde canlı yayına bağlanarak, "Benim sıkıntım yok. İyiyim. Ailem evham yapıyor. Bana kızım deme anne ben senin kızın değilim. Ben kendi ayakları üzerinde duran bir kadın olmak istedim. Adam falan yok. Kimsenin yanına gitmedim. Eşim döverken, annem baskı yaparken gitmeye mecbur kaldım" diye konuştu.

Müge Anlı Hamide'ye neden bu kadar öfkeli olduğunu sordu? Hamide, "Eşim Cihan bana baskı uyguluyordu. Çalışmıyordum. Psikolojik baskı yapıyordu. Darp uyguluyordu. Şiddet uyguluyordu. Ben öyle bir eş istemiyorum. Annem 'Senin gibi evlat olmaz olsun' diyordu. O bahsettikleri adam sevgilim değil. Sadece arkadaşım. " ifadelerini kullandı.  

hamide gökçeağaç

Gülben Ergen, Bakan Tunç’a seslendi Gülben Ergen, Bakan Tunç’a seslendi

Nevrigül Alan'ın katili kim?

Nevrigül Alan'ın şüpheli ölümünde sır perdesi aralanıyor. Nevrigül'ün kız kardeşi Nevrigül'ün sevgilisi Barış Çiçek'in dün bir kez daha ifadesinin alındığı öğrenildi. Nazmiye gerçekleri gizliyor mu? Ailesi kızlarının katilinin bulunmasını istediğini belirterek, "Nazmiye ne biliyorsan anlat. Diğer kızımızı toprağa verdik. Sana zarar gelmesini istemiyoruz" dedi.

İsmini vermek istemeyen bir tanık başka bir ortam evi olduğunu açıkladı.

İrfan Kabataş kayıp

73 yaşında alzeimer hastası olduğu öğrenilen İrfan Kabataş ve eşi Lütfiye Kabataş, Ordu İstanbul yolunda kayboldu. 29 Kasım Çarşamba günü İstanbul'a doğru evlerine doğru yola çıkmışlar. Yolu karıştırdıkları için kayboldukları öğrenildi.

irfan kabataş

Editör: Deniz Dalgıç