Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 30 Kasım Perşembe günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

29 Kasım Müge Anlı: Jülide evine dönecek mi? Nevrigül'ün katili kim? 83 yaşındaki Abdurrahman Bey gönlünü kime kaptırdı? 29 Kasım Müge Anlı: Jülide evine dönecek mi? Nevrigül'ün katili kim? 83 yaşındaki Abdurrahman Bey gönlünü kime kaptırdı?

Jülide günler sonra geldi

Müge Anlı, günler sonra Jülide Sağdıç’ın bulunduğunu açıklamıştı. Jülide Sağdıç, bugün ATV stüdyolarına geldi. Annesine karşı soğuk davranan Jülide, annesinden ve yaşadığı hayatından bıktığını, baskı gördüğü için evi terk ettiğini, şu an kaçtığı sevgilisiyle çok mutlu olduğunu açıkladı.

jülide sağdıç bulundu

Yayına bağlanan bir kadın, “Jülide’nin kaçtığı kişi madde kullanıyor. Kendisini kurtarsın. İyi bir şey değil. Annesi yazık orada onun için uğraşıyor. Jülide kendine yazık etmesin” dedi. Jülide’nin babası Fatih Bey canlı yayına bağlanarak, “Annen sana ekmek getirmek için çabalıyor. Evine dön” dedi. Jülide babası arayınca gözyaşlarına boğularak “Dışarı çıkamıyorum. Arkadaşım yok. Okutmadılar. Bana 5 kuruş para vermediniz. Ben çok zorluk çektim. Köyde herkes bize acıyordu” diye konuştu.

Jülide’nin kaçtığı çocuğun annesi Sultan Hanım, stüdyoya geldi. Sultan Hanım, Jülide’nin annesine “Ben de seninle aynı durumdayım. Benim onları evlendirecek param pulum yok. Benim durumum yok. Benim evimde ona tek bir tüyüne zarar gelmez” ifadelerini kullandı.

Jülide Sağdıç kimdir? Jülide Sağdıç kimdir?

83 yaşındaki Abdurrahman Bey evlendi

83 yaşındaki Abdurrahman Hatipoğlu, 7 Kasım'da İzmir'den kaybolmuştu. Müge Anlı, Abdurrahman Bey'i günler sonra bulmuştu. Ancak Abdurrahman Bey'in kaçtığı hanımla evlendiğini açıklamıştı. Abdurrahman Bey ve evlendiği kadın Müge Anlı stüdyolarına gelmiş ve çok mutlu olduklarını açıklamıştı. Abdurrahman Bey'in torunu Silara ve oğlu Mehmet Bey, Abdurrahman Bey'in evlenmesi ve açıklamaları karşısında şaşırmış ve bu evliliğe karşı çıkmışlardı.

Abdurrahman Bey'in evlendiği kadın Abdurrahman Bey'i sevdiğini, sevgisini kanıtlamak için evlilik sözleşmesi imzalayacağını açıklamıştı. Ancak çiçeği burnunda çift sağlık sorunlarını bahane ederek sözleşme imzalamadan evlerine döndü. 

abdurrahman

Yayına bağlanan bir adam, "Bu kadın abimle evlenmiş ve onu dolandırmıştı. Ben hiç görmedim. Songül Hanım'ı adından tanıdım. Abim 2 yıl önce vefat etti. Boşanırken mahkemelere gelmedi. Avukat aracılığıyla boşandılar" dedi.

19 Eylül Zuhal Topal Yemekteyiz 649. bölüm: Haftanın dördüncü yarışmacısı Doğan Bozatlı’nın menüsü beğenildi mi? 19 Eylül Zuhal Topal Yemekteyiz 649. bölüm: Haftanın dördüncü yarışmacısı Doğan Bozatlı’nın menüsü beğenildi mi?

Songül hanım ve kızları evlilik iddiaları karşısında öfkelenerek yalanladılar. 

Abdurrahman Hatioğlu kimdir? Abdurrahman Hatioğlu kimdir?

Buse Kıvanç 6 ayın ardından bulundu

17 yaşındaki Buse Kıvanç 29 Mayıs Pazartesi günü kaybolmuştu. 185 gündür kendisinden haber alınamayan Buse Kıvanç, Afyon'da bulundu. Buse’nin kuzeni ile sevgili olduğu ve ailesinin rızası olmadan Buse’nin kuzeni ile nişanlandığı, ancak Buse istemediği için nişanın bozulduğu öğrenilmişti. Annesi Buse’nin teyzesi tarafından tutulduğundan şüphelendiğini açıklamıştı. Buse Kıvanç, 6 ayın ardından bulundu. Ancak kaybının 185. gününde bulunan Buse ailesinin yanında gitmek istemediğini söyledi. Devlet koruması altına alınan Buse Kıvanç, nişanlısı ile olmadığı konusunda ifade verdi.  Aylardır kızından haber alamayan gözü yaşlı annenin sevinci yarım kaldı.

Buse Kıvanç kimdir? Buse Kıvanç kimdir?

55 yaşındaki İsmail Vural bulundu

İsmail Vural, İstanbul Güngören'de ekmek almak için dışarı çıkıp kaybolmuştu. İşitme ve görme sorunu yaşadığını belirtilen İsmail Vural'ın yolunu kaybettiği için eve geri dönemediği düşünülüyordu. İsmail Vural'ı aramak için oğlu stüdyoya gelmişti. 55 yaşındaki İsmail Vural bulundu. Ekmek almaya çıkıp kayıplara karışan İsmail Bey, İstanbul'da yolları birbirine benzettiği için eve dönemediğini açıkladı.

İsmail Vural kimdir? İsmail Vural kimdir?
 

Nazmiye neden Doğan'dan şüpheleniyor?

Nazmiye, ablasının ölümünde Doğan'dan şüphelendiğini açıklamıştı. Nazmiye, Fatih'i arayıp "Doğan ablamla beni öldürecek. Gel beni al" dedi mi? 

Editör: Deniz Dalgıç