Zeynep Bastık ve sevgilisi Ali Can Ayyıldız, önceki gün bir partide bir araya geldi ve aşk dolu anlar yaşadı. Romantizm doruklarına çıkan çift, kimseyi umursamadan gecenin keyfini çıkardı.

Bastık, 2021'de Çeşme'de evlendiği Tolga Akış'tan 2022'de boşandı. Son doğum günü kutlamasında tercih ettiği roman havası konseptiyle dikkat çeken şarkıcı, yeni sevgilisi Ali Can Ayyıldız'ı bu özel gününde duyurdu.

Kızılcık Şerbeti yeni sezon 70. Bölüm full izle, Kızılcık Şerbeti 71. bölüm fragmanı izle Kızılcık Şerbeti yeni sezon 70. Bölüm full izle, Kızılcık Şerbeti 71. bölüm fragmanı izle

Zeynep Bastık ve Ali Can Ayyıldız'ın aşkı, çiftin paylaştığı bir kare ile ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde çiftin Şişli'de bir düğün salonunda roman düğünü yaparak evlenmeyi planladığı iddia edilmişti.

Ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından çıkan evlenme iddialarına yanıt verdi. Bastık, "Komik ve yalan bir haberin açıklamasını yapacağım. Yarın benim evleniyor olmam. Şişli'de bir düğün salonunda roman düğünü yapıyor olmamla ilgili tuhaf bir haber dolanıyor. Size kötü bir haberim var. Evlenmiyorum" diyerek haberleri yalanladı.

Cumartesi akşamı İstanbul Şişli'de bir partiye katılan sevgililer, romantizmi doruğa çıkardı ve geceye damga vurdular. Zeynep Bastık'ın derin yırtmaçlı kırmızı elbisesi de büyük beğeni topladı; şarkıcı, elbisesiyle çekilen pozları Instagram hesabında paylaştı ve hayranlardan yoğun beğeni ve yorum aldı.

zeynep-bastik-sevgilisi-ali-can-ayyildiz-ile-goruntulendi-4zeynep-bastik-sevgilisi-ali-can-ayyildiz-ile-goruntulendi-2zeynep-bastik-sevgilisi-ali-can-ayyildiz-ile-goruntulendi-3

Editör: Mert S. Kaplan