Nihal Kupşi kimdir? Nihal Kupşi nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Nihal Kupşi’nin kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Nihal Kupşi kimdir? Nihal Kupşi kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Nihal Kupşi’nin biyografisini haberimizde derledik…

Nihal Kupşi kimdir?

Kocaeli'nin sevilen isimlerinden ve İYİ Parti İzmit eski ilçe yöneticisi olan Nihal Kupşi, geçtiğimiz günlerde yaşadığı sağlık sorunları sonucunda aramızdan ayrıldı. Fenalaşması sonucu hastaneye başvuran Kupşi'nin kalp krizi geçirdiği ve 17 saat süren müdahalesizlik nedeniyle zorlu bir sürece girdiği belirlendi. Entübe edilerek Konak Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi altına alınan Kupşi, bu akşam hayatını kaybetti.

Selçuksports HD | İnter – Torino maçı canlı izle Selçuksports HD | İnter – Torino maçı canlı izle

Nihal Kupşi, İYİ Parti İzmit eski ilçe yöneticisi olarak siyasi arenada önemli bir rol üstlendi. Partisinin ilçe yönetiminde görev almanın yanı sıra, çeşitli yardım kampanyalarında aktif bir şekilde yer alarak toplumsal sorumluluk bilincini siyasetle birleştiren Kupşi, yerel düzeyde etkili çalışmalara imza attı.

Editör: Ateş Çatıkkaş