FOX TV’nin sevilen dizisi Yabani dizisinin 18. Bölümü yayınlandı. 16 Ocak 2024 Salı günü ekranlara gelen Yabani dizisinde neler oldu? Yabani dizisinin 18. Bölümünü full izle. Yabani dizisi yeni sezon 18. Bölümde neler oldu? Yabani fragman izle, Yabani 19. Bölüm Fragman izle, Yabani, 17. Bölüm full izle.

Yabani 18. Bölümde ne oldu?

Yaman’ın kurduğu oyun sayesinde Serhan’ın bütün mağduriyet senaryoları bir hiç haline gelir. Serhan, Neslihan’ı elinde tutmak için saldırganca son hamlelerini hesaplamak zorundadır artık. Yaman ve Rüya’yı öldürmeye kalkanın Alaz olduğunu, Serhan’ınsa oğlunu korumak uğruna bu gerçeği örtbas etmeye çalıştığını öğrenen Şebnem ve Metin için de dengeler değişir. Şebnem bu zamana kadar aldığı tüm kararları sorgular hale gelir. Rüya, annesiyle babasının hakiki bir şekilde bağlandıklarını görmektedir artık. Neslihan’ın önündeyse iki yol vardır. Ya Serhan’ın son koz olarak önüne sürdüğü şantaja boyun eğmek… Ya da sıkıştırıldığı köşeden Yaman’ın yardımıyla çıkmak, ipleri eline alıp çocuklarını Serhan’a kaptırmamak için savaşmak.

Esra Erol'da 20 Eylül: Neler yaşandı? Esra Erol'da 20 Eylül 2024 bölümü izle Esra Erol'da 20 Eylül: Neler yaşandı? Esra Erol'da 20 Eylül 2024 bölümü izle

Yabani 19. Bölüm fragman izle

Yabani oyuncuları kimler?

Yaman (Halit Özgür Sarı)

Rüya (Simay Barlas)

Serhan Soysalan (Yurdaer Okur)

Alaz Soysalan (Bertan Asllani)

Şebnem (Şebnem Hassanisoughi Bilgiç)

Kaynak: Haber Merkezi