Stüdyoyu terk eden Semih geri döndü mü? MasterChef'te eleme adayı kim oldu? Stüdyoyu terk eden Semih geri döndü mü? MasterChef'te eleme adayı kim oldu?

ATV’nin sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin 53. Bölümü yayınlandı. 16 Ocak 2024 Salı günü ekranlara gelen Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde neler oldu? Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin 53. Bölümünü full izle. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yeni sezon 53. Bölümde neler oldu? Ben Bu Cihana Sığmazam 54. Bölüm fragman izle, Ben Bu Cihana Sığmazam 54. Bölüm Fragman izle, Ben Bu Cihana Sığmazam 53. Bölüm full izle.

Ben Bu Cihana Sığmazam 53. bölümde ne oldu?

Cezayir evi terkediyor!

Cezayir şüphelerinde haklı olduğunu öğrenir. Erman Barkan hayattadır. Ve intikamını almaya, Cezayir'i yok etmeye kararlıdır. Bunun için ilk planı Cezayir'in fabrikalarını kapatıp onu silah üretimi yapamaz hale getirerek güçsüzleştirmektir. Cezayir'in ise hedefinde Vedat vardır. Vedat'ı alıp Berfin'i öldürdüğünü itiraf ettirecektir. Cezayir bunlarla uğraşırken hiç beklemediği yerden darbe alır. Müfit artık onun düşmanıdır. Cezayir için en zoru devletinin onu gözden çıkardığını görmek olur. Ama elbette bunun altında kalmayacaktır. Diğer tarafta Suna'nın herkesten gizli Soysal'la evlenmeye kalkması eve bomba gibi düşer. Kızları yüzünden Leyla ve Cezayir büyük bir tartışma yaşar ve Cezayir evi terk eder.

Ben bu Cihana Sığmazam 54. bölüm fragman izle

Ben Bu Cihana Sığmazam 54. bölüm fragman izle

Ben Bu Cihana Sığmazam oyuncuları kimler?

Oktay Kaynarca (Cezayir), Ebru Özkan Saban (Leyla), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Ragıp Savaş (Atakan), Mina Derman (Suna), Batuhan Sezer (Ömer Asaf), Ahmet Yıldırım (Cafer), Tanıl Yöntem (Canberk), Nilay Cafer (Berfin)

Ben Bu Cihana Sığmazam Hakkında

Köklü ve güçlü bir aileden gelen Cezayir Türk, devleti için çalışan ve bir sabotaja kurban giden ağabeyinin intikamını alır. Devletin bekası ve ailesinin güvenliği için öldü gösterilerek yeni bir hayata başlar. Cezayir Türk, yurtdışında devam eden operasyonlarda bir yaralanma sonucu sınır tanımayan doktorlardan Firuze ile tanışır. Her ne kadar eşini ve ailesini özlese de onlara bir daha dönemeyeceğini bilmektedir. Firuze'ye aşık olup yeniden bir aile kuran Cezayir, bir süre sonra deşifre olur ve tekrardan hayata, İstanbul'a dönmek zorunda kalır. Fakat bu gelişmelerden ne yeni ailesinin ne de yıllardır onu özleyen ve mezarında dua eden ailesinin haberi vardır. Emanet ederek geride bıraktığı İstanbul ise bambaşka bir İstanbul olarak karşısına çıkacaktır.

Kaynak: Haber Merkezi