CHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK), bugün öğlen saatlerinde yeni il ve ilçenin belediye başkan adaylarını belirlemek üzere toplandı. Yaklaşık 6 saat süren toplantıda 6’sı büyükşehir olmak üzere 200 dolayında il ve ilçe için belediye başkan adayları belirlendi.

T24'ten Eray Görgülü'nün aktardığına göre, CHP MYK'nın ardından toplanan Parti Meclisi ise gergin dakikalara sahne oldu. PM toplantısı sürdüğü sırada, salon önünde bağrışmalar yükseldi. 

"Yeter ulan!"

Bağıran kişinin CHP Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır olduğu görüldü. Çakır, kendisi gibi Mersin Milletvekili olan CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır'a "Yeter ulan!" diye bağırdı.

Tartışmanın ise Mersin'in Mezitli ilçesine gösterilecek adaylarla ilgili olduğu öğrenildi.

MHP Kadın Kolları Başkanı Akcan istifa etti MHP Kadın Kolları Başkanı Akcan istifa etti

Ufuk Çakır’ın, Mezitli'de adaylardan Seyit Özananar’ı desteklediği, Ali Mahir Başarır’ın ise Ahmet Serkan Tuncer’i desteklediği tartışmanın da adaylar üzerinden çıktığı öğrenildi.

Elips Haber'in edindiği bilgiye göre, CHP Genel Merkezi'nde bulunan kaynaklar, CHP'nin Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır'ın PM toplantısının yapıldığı salona "Mezitli adayı oylanırken nasıl bana sormazsınız" ifadeleri ile girmeye çalıştığını aktardı.

Kaynak: T24 - Elips Haber