Nefes kesen karşılaşmalarla izleyenler tarafından ilgiyle takip edilen Survivor All Star'ın 25 Ocak tarihli 18. son bölümünde, kırmızı ve mavi takım ilk turda ödül oyununu kazanmak için zorlu parkurda adeta canını dişine taktı.

Zorlu anların yaşandığı oyunda parkurun galibi kırmızı takım olurken, gecenin sonunda da eleme düellosu heyecanı yaşandı. Bu hafta potaya giren Sercan, Turabi ve Özgür düelloda bireysel performanslarını sergiledi. Ancak Bozok raporlu olduğu için eleme düellosuna çıkmadı. Yaşanan son dakika değişiklik nedeniyle eleme sisteminde de değişikliğe gidildi.

Düellonun sonuncusu olan yarışmacının "Huzurluyum güzel mücadelemi verdim. Onlarla oynamak keyifliydi" sözleri dikkat çekti.

Survivor'da ödülü kim kazandı?

Eleme düellosundan önce kırmızı ve mavi takım yarışmacıları, Survivor ödül oyununda karşı karşıya geldi. Kıran kırana mücadelenin yaşandığı ödül oyununda yarışmacılar hız denge ve güç performanslarını sergiledi.

Ada şartları için kritik önem taşıyan yiyecek ödülü için yarışmacılar parkurda adeta canını dişine taktı. Son etapta Ogeday-Ersin karşılaşması yaşandı. Havuz üzerinde asılı kalma parkurunda Ersin rakibine karşı sayı alarak ödülü kırmızı takıma kazandırdı. Böylece dün geceki ödülün sahibi kırmızı takım oldu.

'Asaf' dizisi Netflix'te yayınlanacak 'Asaf' dizisi Netflix'te yayınlanacak

Kaynak: Haber Merkezi