Şahan Gökbakar hakkında 10 yıla kadar hapis istemi Şahan Gökbakar hakkında 10 yıla kadar hapis istemi

TV8'in sevilen ve uzun soluklu yarışma programı Survivor All Star'ın son bölümü yayınlandı. Survivor All Star 18. bölüm ile seyirci karşısına çıktı. Peki Survivor All Star son bölümde neler oldu? Survivor All Star 19. Bölüm fragman yayınlandı mı?  Survivor All Star 19. Bölüm fragman izle. Detaylar haberimizde...

Survivor All Star 18. bölümde neler oldu?

Survivor All Star'da eleme düellosunda eşleşmeler Turabi-Sercan Özgür-Bozok şeklinde belirlenmişti. Ancak düello öncesi şaşırtan bir değişiklik yaşandı. Murat Ceylan Bozok'un sakat olduğu için raporlu olduğunu ve bu nedenle düelloya çıkamayacağını söyledi. Yaşanan sağlık sorunu nedeniyle, potada yer alan Sercan, Turabi ve Özgür mücadele verdi.

6 sayıya ulaşan yarışmacının adaylığının düşeceği oyunda, ilk olarak Sercan ve Turabi karşı karşıya geldi. Düelloda Özgür: 6, Sercan: 4 Turabi: 6 sayıya ulaştı. Böylece eleme potasından Turabi ve Özgür çıkmayı başardı.

Bu sonuçla gecenin kaybedeni ise Sercan oldu. Böylece erkek eleme haftasında Sercan ve Bozok düelloda karşı karşıya gelecek. Erkeklerde eleme düellosu ise 2 hafta sonra gerçekleşecek.

Survivor All Star 19. bölüm fragman

Survivor All Star 19. bölüm fragmanı yüklendiğinde sitemiz güncellenecektir.

Kaynak: Haber Merkezi