Murat Lütem kimdir? Murat Lütem kimdir?

Süleyman Selim Kervancı kimdir? Süleyman Selim Kervancı nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Süleyman Selim Kervancı’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Süleyman Selim Kervancı kimdir? Süleyman Selim Kervancı kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Süleyman Selim Kervancı’nun biyografisini haberimizde derledik…

Süleyman Selim Kervancı kimdir?

Selim Kervancı, İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği mezunudur. Brüksel Vrije Üniversitesi’nde İşletme üzerine yüksek lisans yapmıştır.

HSBC Grubu’nda 1996 yılından bu yana farklı görevler üstlenen Kervancı, 2001-2005 yılları arasında HSBC Türkiye Finansal Kurumlar ve Muhabir Bankacılığı Grup Başkanı, 2005-2010 yılları arasında ise Yatırım Bankacılığı Grup Başkanı olarak görev yapmıştır. 2014 yılına kadar HSBC Türkiye Küresel Bankacılık ve Yatırım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Kervancı, ardından Dubai’de Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Türkiye’den Sorumlu Yatırım Bankacılığı Direktörlüğü görevini yürütmüştür. Selim Kervancı, 1 Temmuz 2016 itibarıyla HSBC Türkiye Genel Müdürü olarak atanmıştır.

Kaynak: Haber Merkezi