2026 Dünya Kupası elemeleri ne zaman? 2026 Dünya Kupası elemeleri ne zaman?

Suç örgütü lideri Hakan Gürel   kimdir? Suç örgütü lideri Hakan Gürel nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Suç örgütü lideri Hakan Gürel   kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Suç örgütü lideri Hakan Gürel   aratılıyor. Suç örgütü lideri Hakan Gürel   kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Suç örgütü lideri Hakan Gürel   kimdir?

Suç örgütü lideri Hakan Gürel kimdir?

Suç örgütü lideri Hakan Gürel hakkında pek bilgi bulunmamaktadır.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Aydın, Erzurum ve Karaman merkezli 5 ilde düzenlenen ‘Kuyu-2operasyonunda 3 ayrı organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu.

Çetelere karşı operasyonlarımız kararlılıkla devam edecek”

45 şüphelinin yakalandığını sosyal medya hesabından açıklayan Bakan Yerlikaya, şu ifadeleri kullandı:

Aydın, Erzurum ve Karaman merkezli 5 ilde Jandarma tarafından düzenlenen "KUYU-2" operasyonlarında; Aydın’da Hakan Gürel’in, Erzurum'da Erkan Yaprak ve Muhammet Tokyay'ın, Karaman’da İbrahim Öztürk’ün elebaşılığını yaptığı 3 ayrı Organize Suç Örgütü çökertildi. Operasyonlarda elebaşlarının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 45 şüpheli yakalandı.

Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Dünyanın öbür ucuna da kaçsalar, suçta kibirlenen organize suç örgütü üyelerini bir bir yakalayıp adalete teslim edeceğiz. Milletimizin duası ve desteğiyle organize suç örgütlerine ve çetelere karşı operasyonlarımız kararlılıkla devam edecek.

Aydın:

Söke Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; Aydın İl Jandarma Komutanlığınca yapılan çalışmalar sonucu; Aydın'ın Söke, Kuşadası, Didim ve Efeler ilçelerinde düzenlenen operasyonlarda; Nitelikli Dolandırıcılık, Resmi Belgede Sahtecilik ve Vergi Usul Kanununa Muhalefet suçlarını işlediği tespit edilen 21 şüpheli yakalandı. Organize suç örgütü üyesi şüphelilerin;

Online Satış Platformlarında kurye olarak faaliyet gösterdikleri,

Akaryakıt istasyonlarından yakıt alınmış gibi göstererek, sahte faturalar ve fişler karşılığında devleti yüksek meblağlarda zarara uğrattıkları tespit edildi."

Bilgiler gelince sitemiz güncellenecektir.

Kaynak: Haber Merkezi