Sinan Ateş’in Ablası Selma Ateş kimdir? Sinan Ateş’in Ablası Selma Ateş nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Arama motorlarında Sinan Ateş’in Ablası Selma Ateş kimdir? Sinan Ateş’in Ablası Selma Ateş kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Silahlı saldırı sonucu öldürülen Sinan Ateş’in Ablası Selma Ateş kimdir? biyografisini haberimizde derledik…

Sinan Ateş’in Ablası Selma Ateş kimdir?

Selma Ateş Balıkesir ilinin Dursunbey ilçesinin Yukarımusalar köyünde doğdu. Sinan Ateş’in ablasıdır. Babası Balıkesirli, annesi ise Giresun'un Güce ilçesindendir. Milliyetçi Hareket Partili bir aileden gelmektedir.[8] Babası, 12 Eylül öncesindeki çatışmalarda vurulan bir ülkücüdür. Selma Ateş ülkü ocakları teşkilatlarında görev aldı. Ülkü ocaklarının ilk kadın başkan yardımcıları arasına ismini yazdırdı. Karşıyaka Demirköprü Spor Külübü Başkanı olarak görev yapıyor.

Erdoğan Tunç kimdir? Erdoğan Tunç kimdir?

Sinan Ateş’in öldürülmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, “bizim gibi bir ülkcü aileye bunları yapanlar başkalarına neler yapmazlar” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi