Sibel Karabulut kimdir? Sibel Karabulut nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Sibel Karabulut’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Sibel Karabulut kimdir? Sibel Karabulut kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Sibel Karabulut’nun biyografisini haberimizde derledik…

21 Kasım Müge Anlı: Feride'den günlerdir haber alınamıyor, Fırat hayatta mı? Sibel Karabulut zorla mı tutuluyor? 21 Kasım Müge Anlı: Feride'den günlerdir haber alınamıyor, Fırat hayatta mı? Sibel Karabulut zorla mı tutuluyor?

Profesör maaşı ne kadar oldu 2024? Profesör maaşı ne kadar oldu 2024?

Sibel Karabulut kimdir?

30 yaşındaki evli ve 3 çocuk annesi Sibel Karabulut, 26 Ekim Perşembe günü İstanbul Esenler’den kayboldu. Sibel için annesi ve teyzesi Müge Anlı stüdyolarına geldi. Zincir markette çalışan eşi ve 3 çocuğuyla birlikte yaşadığı bilgisi paylaşıldı.

6 ay önce Cüneyt Ak isimli bir şahsın Sibel’e tecavüz ettiği, o anları kayda aldığı ve kaydı Sibel’in eşi Abbas’a gönderdiği öğrenildi. Ailesi kızlarının kaybından Cüneyt’i sorumlu tutuyor. Eşi Abbas’ta da şiddet gördüğü öğrenilen Sibel Karabulut’un eşinin aslında akrabası yani dayısının oğlu olduğu öğrenildi.

Cüneyt’in evli ve 5 çocuk babası olduğu öğrenilirken, ailesi Sibel ile Cüneyt’in sosyal medyadan tanıştığını düşünüyor. Sibel kaybolmadan 5 ay önce Cüneyt hakkında uzaklaştırma kararı almış.

Ailesi Sibel’in eşi Abbas tarafından öldürüldüğünü ya da Cüneyt tarafından kaçırıldığını söyledi.

Eşi Abbas’ın da psikolojisinin bozulduğu öğrenilirken, Abbas’ın, “Ben sabahlara kadar Sibel’i seyrediyordum. Ben 3 kez boğmaya çalıştım. Göğsüne ayağımla vurdum” dediği belirtildi.

Müge Anlı dakikalar içinde kızlarının bulunduğunun müjdeli haberini ailesine verdi. Yayına bağlanan Sibel, "Kıbrıstayım Cüneyt'in yanındayım. Kendi rızamla geldim" dedi.

Cüneyt'in, Müge Anlı'nın ekibine, "Tecavüz yok. Sibel ile 6 yıldır birlikteyiz. O benim prensesim" dediği öğrenildi.

Annesi, "Kızım lütfen gel. Çocuklarına dön. Her türlü kabulümsün" dedi.

Yayına bağlanan Cüneyt, "Ben fotoğrafları kimseye atmadım. Öyle bir şey yok. Ben kimseyi zorla alıkoymadım. Kendi rızasıyla geldi. Emniyete bile gittik. Elimizde rapor bile var" diye konuştu.

"Ahlaksız bir adamsın"

Gözyaşları içinde konuşan Sibel, "Susmak zorundayım. Ailemin yanına dönemem. Çocuklarımın yüzüne bakamam. O fotoğrafları görüntüleri sildik. Her şey yolunda. Kıbrıs Lefkoşa'dayım" ifadelerini kullandı.

Müge Anlı, Cüneyt'in konuşması karşısında sinirlenerek, "Sen ahlaksız bir adamsın" dedi. Sibel'in annesi üzüntüden kendisini yerlere atıp ağladı.

Müge Anlı, Cüneyt'e Sen o kızı yanında zorla tutamazsın. Ben o kızı buraya getireceksin. En yakın polis karakoluna o kadını teslim edeceksin. Ayrıca siz Kıbrıs'ta değil Kars'taymışsınız. Sen ayrıca Sibel'e eşim diyemezsin. 5 çocuğunun annesine eşim de" diye konuştu.

Sibel'in görüntülerini yaydığı için Cüneyt'in en az 10 yıl hapis yatacağını anlatan Müge Anlı, "Sibel korkma. O polisi jandarmayı görünce bacakları titreyecek. Karakola git. Sen neredeysen ben seni aldıracağım" dedi.  

Editör: Deniz Dalgıç