Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 21 Kasım Salı günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

20 Kasım Müge Anlı: Sunay Zeybek bulundu, İkiz bebeklerine hamile olan Hatice Çaltı'yı kim öldürdü? Nazmiye hayatta mı? 20 Kasım Müge Anlı: Sunay Zeybek bulundu, İkiz bebeklerine hamile olan Hatice Çaltı'yı kim öldürdü? Nazmiye hayatta mı?

Feride Tolu’dan 14 gündür haber alınamıyor

32 yaşındaki Feride Tolu, 8 Kasım Perşembe günü Ankara Çankaya’dan kayboldu. Müge Anlı’da Feride’yi aramaya dayısı geldi. 14 gündür kendisinden haber alınamayan Feride’nin harita teknikeri olduğu öğrenildi. Üzerinde koyu lacivert örme kazak, altında lacivert eşofman alt olduğunu söyleyen dayı, Feride’nin psikolojik sorunlar yaşadığını anlattı. Feride’nin dayısı, yeğeninin psikolojisi bozulduğu için 10 daire 3 dükkan parasını “Bu para bize hayır getirmiyor” diyerek balkondan aşağı attığını söyledi.

Müge Anlı, kayıp Ferde Tolu'nun Etimesgut Şehit Sait Ertürk Devlet Hastanesi'nde görüldüğüne dair ihbarlar aldığını açıkladı.

Feride Tolu kimdir? Feride Tolu kimdir?

feride tolu

Fırat Dursun kayıp

31 yaşındaki Fırat Dursun, 31 Ekim’de İstanbul Esenyurt’tan kayboldu. Annesi Fırat’ı aramaya Müge Anlı’ya geldi. 27 gündür kendisinden haber alınamayan Fırat’ın yasaklı madde kullanıcısı olduğu belirtildi. Annesi, “Kuzum baban hasta. Başımı vurdum kuru yatağa. Neredeysen bana bir haber ver. Dayanamıyorum. Lütfen geri dön” dedi.

Fırat Dursun kimdir? Fırat Dursun kimdir?

Yayına bağlanan Hasan Bey, Fırat ile 2 gün önce görüştüğünü, Fırat’ın hayatta olduğunu söyledi. Hasan Bey’den Fırat’ın kendisinden para istediğini belirtirken, “Fırat, ‘Ben Malatya’dayım. Sözleneceğim. Sözüme gel’ dedi. 2 gün önce tekrar beni aradı. ‘Sözüm olmadı. Ya ben senin oraya geleyim ya da sen gel’ dedi. Ben bu kadarını biliyorum” diye konuştu.

Yayına bağlanan Gökhan Bey ise “Fırat Malatya’da. 2 günde bir yanıma uğruyor” dedi.

fırat dursun

Tuğçe Kantık aranıyor

4 yıllık evli, 32 yaşındaki Tuğçe Kantık 5 Kasım’da Bursa Torbalı’dan kaybolmuştu. Ailesi Tuğçe’nin nedensiz bir şekilde evden gittiğini, küçük yaşta annesini kaybeden Tuğçe’yi teyzesinin büyüttüğünü anlatmıştı. Evden yalınayak çıkan, yanına hiçbir şey almayan Tuğçe nereye gitti? Tuğçe’nin eşi Harun ve kayınvalidesi ile birlikte İzmir Torbalı’da yaşadığı öğrenildi. Müge Anlı kendisinden hiçbir haber alınamayan Tuğçe'yi aramaya devam ediyor.

Pelin Karahan ev sahibiyle mahkemelik oldu Pelin Karahan ev sahibiyle mahkemelik oldu

Tuğçe Kantık kimdir? Tuğçe Kantık kimdir?

Max bulunamadı

Mustafa Bey, Müge Anlı'nın kapısını çalarak, 5 Kasım'da Eskişehir'de kaybolan köpeğini aramaya gelmişti. 2,5 yaşındaki Husky cinsi köpeğini arayan Mustafa, depremde aile üyelerini kaybettiğini belirterek, "Max ile hayata tutundum. Onu gören duyan bilen varsa beni arasın. Ben psikolojik sorunlar yaşıyordum ama o beni hayata bağladı. Depremden sonra Max ile birlikte Eskişehir'e yerleştik. Onu da kaybetmek istemiyorum. O sahipsiz değil. Onun ailesi, yuvası var. Eskişehir'de Ömerağa Mahallesi Dinmek Sokak'ta oturuyorduk. Kendisini asla tasma ile dolaştırmıyorum. Serbest bırakıyorum. Özgürlüğüne çok düşkün. Herkes Max'i tanır. Yemek verir veya gider. Evdeyken kapıyı açıp kendisi çıkmış. Sokakta kalabilecek potansiyeli var. Normalde döner ama dönmedi. Birinin tuttuğunu düşünüyoruz" demişti. Max’tan herhangi bir haber alınamıyor.

İrem Güneş nereye kayboldu?

17 yaşındaki İrem Güneş, 20 Ekim Cuma günü Ankara Sincan’dan kayboldu.

Sibel Karabulut hayatta mı?

30 yaşındaki evli ve 3 çocuk annesi Sibel Karabulut, 26 Ekim Perşembe günü İstanbul Esenler’den kayboldu. Sibel için annesi ve teyzesi Müge Anlı stüdyolarına geldi. Zincir markette çalışan eşi ve 3 çocuğuyla birlikte yaşadığı bilgisi paylaşıldı.

6 ay önce Cüneyt Ak isimli bir şahsın Sibel’e tecavüz ettiği, o anları kayda aldığı ve kaydı Sibel’in eşi Abbas’a gönderdiği öğrenildi. Ailesi kızlarının kaybından Cüneyt’i sorumlu tutuyor. Eşi Abbas’ta da şiddet gördüğü öğrenilen Sibel Karabulut’un eşinin aslında akrabası yani dayısının oğlu olduğu öğrenildi.

Sibel Karabulut kimdir? Sibel Karabulut kimdir?

Cüneyt’in evli ve 5 çocuk babası olduğu öğrenilirken, ailesi Sibel ile Cüneyt’in sosyal medyadan tanıştığını düşünüyor. Sibel kaybolmadan 5 ay önce Cüneyt hakkında uzaklaştırma kararı almış.

Ailesi Sibel’in eşi Abbas tarafından öldürüldüğünü ya da Cüneyt tarafından kaçırıldığını söyledi.

Eşi Abbas’ın da psikolojisinin bozulduğu öğrenilirken, Abbas’ın, “Ben sabahlara kadar Sibel’i seyrediyordum. Ben 3 kez boğmaya çalıştım. Göğsüne ayağımla vurdum” dediği belirtildi.

Müge Anlı dakikalar içinde kızlarının bulunduğunun müjdeli haberini ailesine verdi. Yayına bağlanan Sibel, "Kıbrıstayım Cüneyt'in yanındayım. Kendi rızamla geldim" dedi.

Cüneyt'in, Müge Anlı'nın ekibine, "Tecavüz yok. Sibel ile 6 yıldır birlikteyiz. O benim prensesim" dediği öğrenildi.

Annesi, "Kızım lütfen gel. Çocuklarına dön. Her türlü kabulümsün" dedi.

Yayına bağlanan Cüneyt, "Ben fotoğrafları kimseye atmadım. Öyle bir şey yok. Ben kimseyi zorla alıkoymadım. Kendi rızasıyla geldi. Emniyete bile gittik. Elimizde rapor bile var. Biz 6 yıldır beraberiz. Birbirimizi seviyoruz" diye konuştu.

"Ahlaksız bir adamsın"

Gözyaşları içinde konuşan Sibel, "Susmak zorundayım. Ailemin yanına dönemem. Çocuklarımın yüzüne bakamam. O fotoğrafları görüntüleri sildik. Her şey yolunda. Kıbrıs Lefkoşa'dayım" ifadelerini kullandı.

Müge Anlı, Cüneyt'in konuşması karşısında sinirlenerek, "Sen ahlaksız bir adamsın" dedi. 

Sibel'in annesi üzüntüden kendisini yerlere atıp ağladı.

Müge Anlı, Cüneyt'e Sen o kızı yanında zorla tutamazsın. Ben o kızı buraya getireceksin. En yakın polis karakoluna o kadını teslim edeceksin. Ayrıca siz Kıbrıs'ta değil Kars'taymışsınız. Sen ayrıca Sibel'e eşim diyemezsin. 5 çocuğunun annesine eşim de" diye konuştu.

Sibel'in görüntülerini yaydığı için Cüneyt'in en az 10 yıl hapis yatacağını anlatan Müge Anlı, "Sibel korkma. O polisi jandarmayı görünce bacakları titreyecek. Karakola git. Sen neredeysen ben seni aldıracağım" dedi.

sibel karabulut

Nazmiye Yaldız'ı kim öldürdü?

6 yıldır kendisinden bir haber alınamayan Nazmiye Yaldız'ı nikahsız birlikte olduğu Hamsin Bey aramaya geldi. Nazmiye Hanım'ın telefonundan alınan son sinyal 25 Ekim 2017 Sakarya Göynük'te tespit edildi.

Şüphelerin odağında olan isimlerden biri Nazmiye'nin eski sevgilisi Fatih, Nazmiye'nin kaybından sorumlu mu?

Nazmiye Yaldız'ın babasının varlıklı bir adam olduğu öğrenilirken, Nazmiye'nin ortadan kaybolmasında şüphelilerden biri Fatih olarak kaydedilirken, diğeri erkek kardeşi Cengiz oldu.

Nazmiye'nin kızı annesini aramaya geldi

Nazmiye'nin kızı ve damadı Müge Anlı stüdyolarına geldi. Nazmiye'nin kızı Özlem, "Annemden haber alamayınca evine gittim. Kapıyı nar yemiş. Meyve tabağı ortada duruyor. Evde tüm eşyalar aynı yerinde duruyordu. Kırmızı bavulu vardı. Onu yanımda getirdim. Hemen polis çağırdım. İncelensin istedim. Parmak izi alınsın dedim. Kamera kayıtlarına bakılacağı söylendi. Bakıldı mı bilmiyorum. Karakola gittim. İfade verdim" dedi.

Hamsin Bey, "Kimse kayıp başvurusunda bulunmamıştı. Ben zorladım. Özlem öyle haber verdi" dedi.

Nazmiye Yaldız'ın erkek kardeşi ile arasında husumet olduğu öğrenilirken, eski eş Şeref Çoban, Nazmiye'nin kaybına ilişkin Fatih'ten şüphelendiğini söyledi.

Nazmiye'nin eşi Şerif ve sevgilisi Hamsin, Nazmiye'yi Müge Anlı stüdyolarında aramaya devam ediyor. Şerif kendisini kafasından kimin bıçakladığını bilmediğini söyledi.

Ali İhsan Yeşil kayıp

Alzeimer rahatsızlığı olan 78 yaşındaki Ali İhsan Yeşil, 12 Kasım Pazartesi günü  İzmir Buca'dan kayboldu. Ali İhsan Yeşil'in kolunda sevgi izi olduğu öğrenildi. Ali Bey'i oğlu aramaya geldi.ali ihsan yeşil

Editör: Deniz Dalgıç