Kanal D ekranlarında yayınlanması planlanan ‘Senden Önce’ dizisinin tanıtımı yayınlandı. Peki ‘Senden Önce’ dizisinin oyuncuları kim? ‘Senden Önce’ dizisinin konusu nedir? ‘Senden Önce’ dizisi ne zaman yayınlanacak? ‘Senden Önce’ dizisi ne anlatıyor? ‘Senden Önce’ dizisinin türü nedir? Detaylar haberimizde…

Senden Önce dizisinin oyuncuları kim?

Senden Önce dizisi başrollerinde Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’yı buluşturuyor. 

Zuhal Topal’la Yemekteyiz Doğan Bozatlı kimdir? Zuhal Topal’la Yemekteyiz Doğan Bozatlı kimdir?

Senden Önce dizisinin konusu nedir?

Senden Önce’nin ilk tanıtımı yılbaşı gecesi ekrana geldi. Gerilim, heyecan ve tutkunun hissedildiği tanıtım filmi merak uyandırdı.Dizinin tanıtımı, entrika ve ihanetin gölgesinde şekillenen heyecan dolu bir hikayenin ekrana geleceğinin sinyalini verdi. Alp Navruz'un etkileyici performansı, Sinem Ünsal'ın güçlü oyunculuğu ve Nilperi Şahinkaya'nın çarpıcı rolüyle şimdiden konuşulmaya başlanan Senden Önce, hikayesi ile olduğu kadar çekim mekanları ile de dikkatleri üzerine çekecek.

Fragmana göre; birbirine meydan okuyan, savaşmaya hazır iki kadın karakterin, öfkesine ve güç gösterisine tanık olunacak. Tanıtım, Alp Navruz’un oynadığı Hakan karakteri ile birbirine boyun eğmeyen iki kadın arasındaki bağlantının ne olduğu sorusunu gündeme getirdi.

Merakla beklenen Senden Önce dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı! - Diziler .com

Senden Önce dizisinin senaristi kim?

Senaryosunu Başak Anigün’ün kaleme aldığı, yönetmenliğini Feride Kaytan’ın üstlendiği ihanet, aşk ve sadakatin sorgulandığı Senden Önce, yakında Kanal D’de ekrana gelecek.
 

Kaynak: DHA