Ruh sağlığı ve sinir hastalıkları hastanesine götürülen Dilan Polat’ın avukatı: Psikolojisi gittikçe kötüleşiyor

5 Kasım'dan beri tutuklu bulunan, geçtiğimiz günlerde ilaçları bittiği için Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen Dilan Polat'ın avukatı Hüseyin Kaya, ''Müvekkilin psikolojisi gittikçe kötüleşiyor'' dedi.

Yeni yılda köprü ve otoyol ücretlerine zam

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) yeni yılla birlikte köprü ve otoyol ücretlerine zam geldiğini açıkladı.

İsrail Ordusu Sözcüsü Hagari: Gazze'deki savaşın 2024 boyunca sürmesini bekliyoruz

İsrail Ordusu, Gazze’deki savaşın 2024 boyunca sürmesinin beklendiğini söyledi. İsrail Ordusu Sözcüsü Daniel Hagari yeni yıl mesajında, birlik konuşlandırmalarının “uzun bir savaşa” hazırlanmak için yeniden düzenlendiğini belirtti.

Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu: 2023'te 424 kadın öldürüldü

Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu’nun paylaştığı verilere göre 12 ayda en az 424 kadın öldürüldü. Kadın derneklerinin açıkladığı veriler ile bakanlık tarafından açıklanan verilerin birbirini tutmaması tepkilere yol açtı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milletvekillerine ‘İstanbul’ talimatı

AK Parti’nin bu ay başında başta pek çok büyükşehirde Cumhur İttifakı’nın ortak adaylarını açıklayacağı belirtiliyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın da İstanbul için ‘Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın masasında olduğu’ kaydediliyor.

'10 Manşette Bugün' | 31 Aralık 2023 '10 Manşette Bugün' | 31 Aralık 2023

Denizbank yöneticileri hakkındaki soruşturmada takipsizlik kararı Denizbank yöneticileri hakkındaki soruşturmada takipsizlik kararı

Benzin ve motorine yeni yıl zammı yolda

Maktu özel tüketim vergisi (ÖTV) tutarlarında artışa gidilmesinden sonra 3 Ocak akşamında benzin ve motorine zam gelmesi bekleniyor.

Japonya'da 7,6 büyüklüğünde deprem: Çöken evlerde mahsur kalanlar var

Japonya Meteoroloji Ajansında yer alan bilgilere göre Ishikawa'da saat 10.24'te 7,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Japonya, Noto bölgesi için "büyük tsunami uyarısını" daha düşük bir "tsunami uyarısı" seviyesine indirdi. Japonya Meteoroloji Ajansı, 7,6 büyüklüğündeki depremin, kayıtların başladığı 1885 yılından bu yana Ishikawa vilayetindeki Noto Yarımadası'nda kaydedilen en büyük deprem olduğunu açıkladı.

İstanbul'un aralık ayı enflasyon rakamları belli oldu

İstanbul'da aralık ayında perakende fiyatlar aylık yüzde 3,52, yıllık bazda ise, yüzde 74,88 olarak kaydedildi.

31 Mart için süreç başladı: YSK, seçime katılabilecek siyasi partileri belirleyerek ilan edecek

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri'ne katılabilecek siyasi partileri belirleyerek yarın ilan edecek.

Demirtaş, Kobani Davası'nda savunmasına devam edecek

Babası vefat eden eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın, Kobanê Davası’nda geçen hafta başladığı esasa ilişkin savunmasına yarın devam edeceği belirtildi.

Kaynak: Haber Merkezi