Hakkında 36.5 yıl hapis cezası talep edilen fenomen Büşra Karademir'in ifadesi ortaya çıktı. İddiaya göre polis memuru Süleyman Ay, Karademir'i taciz etti. Karademir, "Dudakların çok güzel, sarıl bana sevgili olalım" diyerek zorla öpmeye çalışan polisi vurduğunu söyledi.

İzmir'de, boşanma aşamasında olan eşi tarafından tehdit edilen sosyal medya fenomeni Büşra Karademir, iddiaya göre polis Süleyman Ay'ı evinde taciz girişimi sonrası vurdu.

Olay geçtiğimiz 31 Ocak günü meydana geldi. Fenomen Büşra Karademir, eşinin tehditleri üzerine yardım çağrısında bulundu ve ifade işleminden sonra evine döndü. İddialara göre, Ay, Karademir'i taciz etti ve zorla öpmeye çalıştı,.

Yeniçağ'daki habere göre beylik silahını ve ceketini çıkararak evdeki aynanın önüne bırakan polis memuru Süleyman Ay, iddiaya göre, fenomen Büşra Karademir'i köşeye sıkıştırarak cinsel tacizde bulunduğu bildirildi. Sonrasında genç kadına "dudakların çok güzel. Sarıl bana sevgili olalım" dedi. Bu sırada Karademir silahı alıp Ay'ı vurdu ve yardım istedi. Diğer polis memuru Ş.M., Ay'ın kadınlarla samimi olmaya çalıştığını belirtti.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, UEFA'nın Merih Demiral'a verdiği cezayı kınadı: Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, UEFA'nın Merih Demiral'a verdiği cezayı kınadı:

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, Ay için 14 yıldan 36.5 yıla kadar hapis cezası talep etti. Karademir ise 10 yıldan 18 yıla kadar hapisle yargılanacak. Karademir'in avukatları, müvekkilinin masumiyetinin ortaya çıkacağına inanıyor. Ay ve Karademir yakında mahkemeye çıkacaklar.

Kaynak: Haber Merkezi