Ezgi Apartmanı davasında tutuklu sanık Mehmet Tekin tahliye edildi Ezgi Apartmanı davasında tutuklu sanık Mehmet Tekin tahliye edildi

'Palalı Sabri' olarak tanınan Sabri Çelebi'nin öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan ve dün İstanbul Adliyesi'ne sevk edilen 8 şüpheliden 2'si 'kasten adam öldürme' suçundan, 4'ü ise 'suçluyu kayırma' suçundan tutuklandı. Diğer şüpheliler ise serbest bırakıldı.

Beyoğlu Talimhane Mahallesi'nde 2 Şubat Cuma günü saat 01.30 sularında yaşanan olayda, 'Palalı Sabri' olarak tanınan Sabri Çelebi, sahibi olduğu kafeden çıkıp arabasına bindikten kısa süre sonra aralarında eski iş ortaklarının da olduğu iddia edilen kişiler tarafından uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti.

Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, silahı ateşlediği belirtilen Çetin G.'nin de aralarında olduğu 8 şüpheli gözaltına alındı. Emniyet işlemleri tamamlanan şüpheliler,  sağlık kontrollerinin ardından Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne getirildi. Savcılıktaki ifade işlemleri tamamlandıktan sonra Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen şüphelilerden 2'si, 'kasten adam öldürme' suçundan, 4'ü ise, 'suçluyu kayırma' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer şüpheliler ise işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Kaynak: Haber merkezi