Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 6 Şubat Salı günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

Gülben Ergen, Bakan Tunç’a seslendi Gülben Ergen, Bakan Tunç’a seslendi

5 Şubat Müge Anlı: Hasan Çelik cinayetinde sıcak gelişme, 18 yaşındaki Ceylan bulundu mu? 5 Şubat Müge Anlı: Hasan Çelik cinayetinde sıcak gelişme, 18 yaşındaki Ceylan bulundu mu?

Terlikleriyle evden kaçan Ceylan kocasına dönecek mi?

18 yaşında 2 aylık hamile Ceylan, koca evinden terlikle kaçmıştı. 23 yaşındaki kocası Mustafa ise eşinin arkasından gözyaşları dökerek Müge Anlı’ya eşini bulması için yalvardı. Müge Anlı, koca evinden terlikle kaçıp giden Ceylan’ı bulduğunu açıkladı. Yayına bağlanan Ceylan, kocasından şiddet gördüğü için evden kaçtığını, şu an güvenli bir yerde olduğunu söyledi. Eşi Mustafa ise gözyaşları içinde eşine dönmesi için yalvardı ve hakkındaki şiddet iddialarını reddetti. Mustafa gözyaşları içerisinde, "Gelsin. Ceylan gelmezse ben canıma kıyarım. Kardeşleri perişan halde. Allah aşkına gelsin. Beni biraz sevdiysen gel Ceylan" dedi.

Mustafa’nın amcasının oğlunu evinde yakaladığı ve eşiyle kavga ettiği ortaya çıktı. Kaybının 8. gününde bulunan Ceylan Koca, eşinin gözünün döndüğünü ve kendisine şiddet uygulandığını, ardından kadın sığınma evine gittiğini açıkladı. Ceylan, "Size timsah gözyaşları döktü" dedi.

Dilan ve Merve bulundu

İki yakın arkadaş Dilan Salan ve Merve Naz Ergen aranıyordu. Kızlarının liseden beri çok yakın arkadaş olduğunu söyleyen anneler, 8 gündür kızlarından haber alamadıkları için çok endişeliydi. Annelerin kızlarına evlerine dönmeleri için yaptıkları çağrı sonuç buldu. Müge Anlı, acılı ve endişeli annelere 21 yaşındaki kızlarını bulduklarının müjdesini verdi. Ancak kızlar sorunları olduklarını ve eve dönmek istemediklerini belirtti. 

Gülistan Tamur 20 Mayıs'tan beri kayıptı

Emine Hanım, 20 Mayıs'ta kaybolan kızı Gülistan Tamur'u aramak için Müge Anlı stüdyolarına gelmişti. Emine'yi daha önce 7 çocuklu bir adamın kaçırdığı öğrenildi. Kızının da kendisiyle aynı kaderi yaşamasını istemediğini söyleyen Emine, 20 Mayıs'tan beri kayıp olan kızını bulması için Müge Anlı'dan yardım istedi.

Müge Anlı, bugün Emine Hanım'a müjdeli haberi verdi. Müge Anlı, Gülistan'ı bulduğunu açıkladı. Yayına bağlanan Gülistan, "Müge Hanım ben annemle konuşmak istemiyorum. Bizim neler yaşadığımızı bilmiyorsunuz. Benim neler yaşadığımı bilmiyorsunuz. 2023 Mart ayında abim, babam, amcam, annem bana komplo kurdular. Beni zorla alıp Mardin'e getirdiler. Kafama silah dayayıp beni zorla alıkoyan sizdiniz. Ben Mardin'de 2 ay kaldım. Amcam Mustafa kafama silah dayadı. Adam kesildiler başıma. Güçleri bir tek kızlara yetiyor. Ben evlenmek istemediğimi söyledim. Kaderine razı ol dediler. Anne yalandan ağlama" dedi.

Gökhan Tombak cinayetinde katil kim? 

1 Aralık 2022 gecesi Bucak'taki bir eğlence mekanından ayrılan muhtar azası Gökhan Tombak, evine gitmeyi planlarken kendisine doğrultulan av tüfeğinin hedefi olmaktan kurtulamadı. Peki Gökhan Tombak'ı kim neden öldürdü? Gökhan Tombak'ın şüpheli cinayeti araştırılıyor.  Eşi Asuman Tombak eşinin ölümüne dair ne biliyor? Gökhan Tombak'ın cinayetinde kiralık katil tutulduğu iddiası devam ediyor.

Üfürükçü olduğu iddia edilen Mehmet Bey, hakkındaki iddialara cevap vermek için Müge Anlı stüdyolarına geldi. Mehmet Bey, "Bu çeneyle bu kadından kim hoşlanır?" dedi. Kaçak kazı nedeniyle yargılanan Mehmet Çelik, evinin kurşunlanma meselesini define olayına bağlıyor. 

Kaynak: Deniz Dalgıç