Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 5 Şubat Pazartesi günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

2 Şubat Müge Anlı: Hasan Hüseyin Çelik cinayete kurban gitti, Hasan Çelik'in katili kim? 2 Şubat Müge Anlı: Hasan Hüseyin Çelik cinayete kurban gitti, Hasan Çelik'in katili kim?

Hasan Hüseyin Çelik'in cinayetinde sıcak gelişme

Müge Anlı, Hasan Hüseyin Çelik’in kaybına ilişkin sıcak gelişmeyi anlattı. Hasan Çelik'in kaybının 79. gününde hayatını kaybetti öğrenildi. Programda göz altına alınan Yalçın Ülger’in yanında olduğunu söylediği Yasin Tıraş’tan cinayet itirafı geldi. Yasin Tıraş'ın Hasan Hüseyin Çelik'i, Mert isimli şahsın öldürdüğünü söyledi. Hasan Hüseyin'in cenazesi Ankara Bağlum'da evinin yakınında bulundu. Cinayeti Mert'in işlediği söylendi ancak Yasin Tıraş cenaze için yer gösterimi yaptı. Hasan Çelik'in bankadaki parasını harcayan, arabasını yok etmeye çalışan ve cenazenin yerini gösteren Yasin Tıraş cinayette parmağı olduğu düşünülüyor.

18 yaşında 2 aylık hamile Ceylan nereye kayboldu?

18 yaşında 2 aylık hamile Ceylan, koca evinden terlikle kaçmıştı. 23 yaşındaki kocası Mustafa ise eşinin arkasından gözyaşları dökerek Müge Anlı’ya eşini bulması için yalvardı. Müge Anlı, koca evinden terlikle kaçıp giden Ceylan’ı bulduğunu açıkladı. Yayına bağlanan Ceylan, kocasından şiddet gördüğü için evden kaçtığını, şu an güvenli bir yerde olduğunu söyledi. Eşi Mustafa ise gözyaşları içinde eşine dönmesi için yalvardı ve hakkındaki şiddet iddialarını reddetti. Mustafa gözyaşları içerisinde, "Gelsin. Ceylan gelmezse ben canıma kıyarım. Kardeşleri perişan halde. Allah aşkına gelsin. Beni biraz sevdiysen gel Ceylan" dedi.

Dilan Salan ve Merve Naz Ergen kayıp

İki yakın arkadaş Dilan Salan ve Merve Naz Ergen evden kayboldu. Anneleri kızlarının liseden beri çok yakın arkadaş olduğunu belirtti. 8 gündür kızlarından haber alamayan anneler kızlarına evlerine dönmeleri için seslendi.

dilan salan merve naz ergen

Gülistan Tamur 20 Mayıs'tan beri kayıp

Emine, 20 Mayıs'ta kaybolan kızı Gülistan Tamur'u aramak için Müge Anlı stüdyolarına geldi. Emine'yi daha önce 7 çocuklu bir adamın kaçırdığı öğrenildi. Kızının da kendisiyle aynı kaderi yaşamasını istemediğini söyleyen Emine, kızını bulması için Müge Anlı'dan yardım istedi.

‘Mickey 17’den ilk fragman ‘Mickey 17’den ilk fragman

gülistan tamur 

Gökhan Tombak cinayetinde katil kim? 

1 Aralık 2022 gecesi Bucak'taki bir eğlence mekanından ayrılan muhtar azası Gökhan Tombak, evine gitmeyi planlarken kendisine doğrultulan av tüfeğinin hedefi olmaktan kurtulamadı. Peki Gökhan Tombak'ı kim neden öldürdü? Gökhan Tombak'ın şüpheli cinayeti araştırılıyor.  Eşi Asuman Tombak eşinin ölümüne dair ne biliyor? Gökhan Tombak'ın cinayetinde kiralık katil tutulduğu iddiası devam ediyor.

Üfürükçü olduğu iddia edilen Mehmet Bey, hakkındaki iddialara cevap vermek için Müge Anlı stüdyolarına geldi. Mehmet Bey, "Bu çeneyle bu kadından kim hoşlanır?" dedi.

Kaynak: Deniz Dalgıç