CHP'li Aytekin: Emeklilerimiz geçinmek için yabancıların bulaşıklarını yıkıyor CHP'li Aytekin: Emeklilerimiz geçinmek için yabancıların bulaşıklarını yıkıyor

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile görüşmesinin ardından kameraların karşısına geçti. Burada açıklama yapan Özel, “Siyasette normalleşme” sorusuna şöyle yanıt verdi:

“Normalleşme sorunuza da cevabım şu. Ankara’nın ortasında iki kız babası bir siyasetçi, bir Ülkü Ocakları’nın da önceki Genel Başkanlarından birisi, bir siyasi cinayete kurban gidecek, onu uyuşturucu torbacıları öldürecek, kamu görevlileri kaçmalarına yardım edecek. Cenaze ve kan yerde kalacak. Neden? Bir partideki birilerinin yapmış olduğu temaslar, görüşmeler, iletişim ortaya çıkmasın. Parti zarar görmesin. İttifakımız zarar görmesin. O cenaze, o kan orada durdukça Türkiye’de siyaset normalleşemez. İlk önce MHP’nin, ucu kime gidiyorsa gitsin deyip bu yükten kurtulması, sonra Cumhur İttifakı’nın bu yükten kurtulması, Türkiye siyasetinin bu yükten kurtulması lazım. Normalleşme diyorsanız, normal siyasi partiler bir cinayet işlendiğinde ona karşı bir sis indirmeye çalışmazlar. Biz inen sisin farkındayız. O sis kalkmadan Türkiye normalleşemez.”

Kaynak: Haber Merkezi