CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir Ödemiş’te düzenlenen halk buluşmasında konuştu. CHP Genel Başkanı Özel’in konuşmasından satırbaşları şöyle:

“Bugün buraya hafta içinde yağmurlu bir günde geldik. Mustafa Turan başkanımıza destek olmaya, Mehmet Eriş başkanımıza teşekkürler etmeye, başkan adayımız Cemil Bey ile ziyarete gelelim dedik. Pek çok ilde siyasilerin toplayamadığı kalabalığı topladınız. Size teşekkür ediyoruz Ödemiş. Ben de CHP'li, babası CHP'li birisiyim. En kötü günde 1999'da parti baraj altı kaldı, Manisa'da düşük oy aldık, o gün de CHP'liydik. Manisa'da oyu yüzde 30'lara çıkarttığımızda da CHP'liydik. Damarımızı kesseniz CHP'nin renkleri akar, partililik vardır. Bir partili nasıl olmalı diye baktığımda Mehmet Eriş gibi olmalı. Bir emekli öğretmen, 10 yıldır hizmet ediyor. Bir görev yapılacaksa Eriş başkanım gibi yapılmalı, bir görev emanet edilecekse O'nun gibi emanet edilmeli.

Aday gösterildiği gün herkes partili olur, görev yaparken herkes partilidir. Önemli olan görevi bırakırken, emanet ederken ‘Hayatımın son gününe kadar bu parti için çalışacağım’ demek her türlü takdirin üstündedir.

1 Nisan'da bu hükümet, 'bu kadar zam yaptım, bu kadar eziyet çektiler yine de oy verdiler' derse bunun dönüşü yok ama bir gün önce yapacak bir şey var. 31 Mart günü önünüzde bir sandık var. Bu seçim aynı zamanda ülkeye yönetenlere mesaj verecek bir seçim. Pahalılıktan şikayeti olan herkes bu hükümete bir sarı kart gösterirse o zaman bir umut var.

TBMM, 8 Ekim'de 'İsrail tehdidi' gündemiyle toplanacak TBMM, 8 Ekim'de 'İsrail tehdidi' gündemiyle toplanacak

Bundan sonraki süreç artık geneldeki iktidarın gücünün yerelle dengelenmesi sürecidir. 4 yıl seçim yok. Acı reçete geliyor ve hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu ülkede kemeri 5'li çete sıkmıyor, acı reçeteyi koca koca holdingler içmiyor."

Kaynak: Haber Merkezi