Uluslararası Nasreddin Hoca Şenlikleri ile Akşehir sokakları 65. kez renklendi Uluslararası Nasreddin Hoca Şenlikleri ile Akşehir sokakları 65. kez renklendi

Mustafa Hakkulu'nun cesedi dere yatağında bulundu

35 yaşında 3 çocuk babası Mustafa Hakkulu, 13 Aralık Çarşamba günü Adana'nın Kozan ilçesinden kaybolmuştu. Mustafa Hakkulu'nu ailesi ve eski eşi Bengül Güvenç Müge Anlı'da arıyordu. Mustafa Hakkulu'nun cesedi kaybının 11. gününde Postkabasakal mahallesinde dere kenarında bulundu. Mustafa Hakkulu'nun ensesinden silahla vurularak hayatını kaybettiği tespit edildi. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Mustafa Hakkulu'nun cenazesi otopsi için kaldırıldı. Cinayete ilişkin detaylı soruşturma başlatıldı. 

Mustafa Hakkulu'nun katili aranıyor. Mustafa Hakkulu'nun katili kim? Mustafa Hakkulu'nu kim öldürdü? Mustafa Hakkulu'nun eski eşi Bengül Güvenç bildiklerini saklıyor mu? Bengül Güvenç, eski eşi Mustafa Hakkulu kaybolduktan sonra neden suçun kendine kalmasından korktu? Cinayete kurban gittiği öğrenilen Mustafa Hakkulu'nun katili kim?

Müge Anlı İsa kimdir? Mustafa Hakkulu'nun katili İsa Dumlu kimdir? Müge Anlı İsa kimdir? Mustafa Hakkulu'nun katili İsa Dumlu kimdir?

Stüdyoda tansiyon yükseldi. Mustafa Hakkulu'nun acılı ailesi, 27 yaşında 3 çocuk babası İsa'ya yüklendi. İsa ile Mustafa Hakkulu'nun eski eşi Bengül'ün sevgili olduğu iddia edildi. Mustafa Hakkulu'nu beyaz arabayla gören kişinin İsa olduğu konuşuldu. Aracı kullananın Mustafa olmadığı yan koltuktan indiğini söyleyen İsa, Mustafa'nın bir kaç kez dükkana geldiğini o zaman beyaz bir arabası olduğunu belirtti. İsa Bey'in bahsettiği beyaz brodway araba ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Mustafa Hakkulu'nun kaybının ardından apar topar satılan aracın üzerinde kan izleri olduğu öğrenildi. Müge Anlı'nın ekibi araca ulaşarak emniyet kemerinde ve aracın farklı yerlerinde kan izi olduğunu tespit etti. İsa'ya söz konusu kan izleri soruldu. İsa ise "Ben bazen ava gidiyorum. İzler o zaman oluşmuş olabilir. Ya arabanın içine ya bagaja koyuyorum" diye konuştu.

Mahmut Akıllıca gözaltına alındı

Cenazeyi bulduğu belirtilen Mahmut Akıllıca apar topar gözaltına alındı. Mahmut Akıllıca'nın gözaltına alınma sırasında acılı aile Mahmut Akıllıca'ya saldırdı. Jandarma  duruma müdahale ederek aileyi sakinleştirmeye çalıştı.

İkinci gözaltı geldi

Çok geçmeden ikinci gözaltı geldi. Adana Kozan İlçe Jandarma Komutanlığı, Yüksel Ürün'ü gözaltına aldı.

25 Aralık Müge Anlı: Mustafa Hakkulu'nu kim öldürdü? Mustafa Hakkulu'nun katili kim? 25 Aralık Müge Anlı: Mustafa Hakkulu'nu kim öldürdü? Mustafa Hakkulu'nun katili kim?

İsa Dumlu cinayeti itiraf etti

Reklam arasının ardından yayını Şevki Sözen açtı. Müge Anlı'nın içeride İsa ile konuştuğunu açıkladı. Ailenin durumu ilk öğrendiği an yaşananları içeren bir VTR kayda girildi. Müge Anlı stüdyoya gelerek İsa ile konuşmasını anlattı.

İsa Dumlu, Müge Anlı'ya Mustafa Hakkulu'nu öldürdüğünü itiraf etti. Mustafa Hakkulu'nu öldürdüğünü itiraf eden İsa Dumlu, "Ben telefonla uğraşırken eşimin fotoğraflarını gördü. Eşime ağza alınmayacak haraketler etti. Ben de arabada duran silahımı alıp onu vurdum. Tufanlı yolunda vurdum. Arabanın içinde cinayeti işledim. sonra köprüden aşağı attım. Sonra sanayiye döndüm. Saat 6-7 civarındaydı. Arabayı kendim yıkadım. Kanlar gitmedi. Arabayı devrettiğim kişiye verdim. Arabanın üzerindeki ezik eskiden oldu. Ön cam cinayet sırasında dağıldı. Ben de camı değiştirdim. Cinayet silahı evimde. Yerini hiçkimse bilmiyor. Mutfakta dolabın üstünde. Bazen denk gelince silahımı alıyorum. O gün değil birkaç gün önce silahımı aldım. Silah ruhsatsız. Maraş depreminden önce silahı aldım" dedi.

müge anlı isa mustafa hakkulunun katili isa

Kaynak: Haber Merkezi