Muradiye Çınar kimdir? Muradiye Çınar nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Muradiye Çınar’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Muradiye Çınar kimdir? Muradiye Çınar kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Muradiye Çınar’nun biyografisini haberimizde derledik…

Taraftarium24 | Monaco - Barcelona maçı canlı izle Taraftarium24 | Monaco - Barcelona maçı canlı izle

Muradiye Çınar oğluna kavuşacak mı?

Bir elinde cımbız, bir elinde ayna. Sosyal medyada sahte hoca olarak davet yapıp hanımları ağına düşüren kocasını ve kaçırılan oğlunu aramaya Müge Anlı stüdyolarına geldi. Muradiye Çınar, eşinin oğlunu kaçırdığını ve kendisine göstermediğini iddia ediyor.

Tiktok'a merak salan ve kendisini 'Çınar Hoca' diye tanıtan kocası Ömer Çınar, Muradiye Hanım'ın üzerine kuma getirmiş. Oğlu İsmail ile görüşmesine müsaade etmeyen Ömer Çınar hakkındaki iddialara ne yanıt verecek? Muradiye Hanım, oğlu İsmail'in kendisine "Kafir müşrik. Sana anne demeye utanıyorum" dediği ve görüşmek istemediğini söyledi.

Muradiye Hanım, “Kocamın benim üzerime kuma getirdiği hanım evli ve çocukluydu. Beni darp etti. Kendi nefsine sahip çıkamayan başkasına nasıl din eğitimi verecek. Kendi din bilgisi yok. Oğlumu bulalım. Babası gibi üfürükçü olmasın. Oğlumun beynini yıkamış. Çocuğumun nerede yaşadığını bilmiyorum. Çocuğumu istiyorum” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi