İnat TV | Hollanda – Bosna Hersek maçı canlı izle İnat TV | Hollanda – Bosna Hersek maçı canlı izle

Sevgi Yavuzdeğer kimdir? Sevgi Yavuzdeğer nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Sevgi Yavuzdeğer’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Sevgi Yavuzdeğer kimdir? Sevgi Yavuzdeğer kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Sevgi Yavuzdeğer’nun biyografisini haberimizde derledik…

14 Haziran Müge Anlı: Medine Keleş için bakanlık devreye girdi, Meryem Hacinadiyon ne kadar dolandırıldı? 14 Haziran Müge Anlı: Medine Keleş için bakanlık devreye girdi, Meryem Hacinadiyon ne kadar dolandırıldı?

Sevgi Yavuzdeğer kimdir?

"Eşimi evlendiğim gün ailesi benden kaçırdı" diyen çiçeği burnunda damat Abdurrahman Yavuzdeğer, eşi Sevgi'yi aramak için Müge Anlı stüdyolarına geldi. 

Abdurrahman Yavuzdeğer, "Eşimden 21 Mayıs'tan beri haber alamıyorum. Sosyal medyadan tanıtık. 1 yılın ardından evlendik. Kayınbiraderim nikah günü kavga çıkardı. Eşim sevgiyi benden aldı. Sevgi ablası ve abisi tarafından şiddet görüyor. Her tarafta yalanlar döndüyor. Sevgi hiçbir şeyden korkma. Ben arkandayım" açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi