Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 14 Haziran Cuma günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

13 Haziran Müge Anlı: Adam çekildiği söylenen 'kıyma makinesi' ATV stüdyolarında, Zeki Keleş eşi Medine'ye dönecek mi? 13 Haziran Müge Anlı: Adam çekildiği söylenen 'kıyma makinesi' ATV stüdyolarında, Zeki Keleş eşi Medine'ye dönecek mi?

Medine Keleş için bakanlık devreye girdi

40 yaşındaki Zeki Keleş'ten 17 gündür haber alınamıyordu. Medine Keleş, kuşu limon ile birlikte kocası Zeki'yi aramak için Müge Anlı stüdyolarına geldi. Medine, Ağrı'dan kaybolan Zeki ile anlaşmazlık yaşamalarının nedeninin eşinin ailesi olduğunu iddia etti. 13 yıllık evlilikten 3 çocukları olduğunu söyleyen Medine Hanım, "Eşim olmadan uyuyamıyorum. Bir hata yaptım. Yuvamdan oldum. Eşimi Şenol isimli bir adamla aldattım. Pişman oldum. Beni sevdiğini sandım. Sevmiyormuş. Yalanmış. Param için birlikteymiş. Eşini bırak benimle ol diyordu. Ben Emlakçı Şenol benden para istedi. Beni tehdit etti. Darp etti. Eşim biliyordu. Ben 35 yaşında bir başıma kaldım. Eşimden başka kimsem yok. Bana onu getirin. Çocuklarım yurtta. Emlakçı Şenol evli ve 4 çocuğu var. Zeki lütfen dön. Çok pişmanım. Ben seni bırakmam" dedi.

Zeki Keleş'in abisi yayına bağlandı

Zeki Keleş'in erkek kardeşi Emrah Bey, "Abimi aldattı. Başka bir çocuk daha peydahladı. Abim kesinlikle dönmek istemiyor. Medine'nin raporu varmış. Biz bunu daha sonra öğrendik. Medine sokağa atılmıştı biz aldık sahip çıktık" dedi. Medine, "En küçük çocuğum 2 yaşında. Çocuğumun babası Şenol. Çocuğum onun kopyası. DNA testi de yapabiliriz. O çocuğum da şu an yurtta. Zeki'den önce tecavüze uğradım. Bir çocuğum var. Zeki'den 2 çocuğum daha var. En küçük çocuğum da Şenol'dan. 4 çocuğum var" diye konuştu. 

Emlakçı Şenol ne söyledi?

Emlakçı Şenol, "Ben sadece ev tutmak istediğinde yardımcı oldum. Onun dışında ilgim yok" dedi. Medine'nin ablası Rahime Hanım yayına bağlanarak, "Şiddet yok. Kendi kafasına göre gidiyordu. Bizi dinlemiyordu" dedi. Medine, "Abla yalan söylüyorsun. Beni dövmedin mi?" diye sordu.

Müge Anlı, öfkesini gizleyemedi

Müge Anlı duydukları karşısında öfkesini gizleyemedi. Müge Anlı, "Bu durumdaki bir kadını nasıl hamile bırakırsınız? Aç köpek tabiri buradan geliyor. Bu insanlar bu kadar mı düşük? Yayında olmasam saydırıp sövdüreceğim. Bunlar ahlaksız. Medine için ne yapılacağına bakacağım. İstanbul İl Sosyal Hizmetler, Medine ile görüşmesi için bir ekip gönderiyormuş. Ben DNA testi yaptıracağım. Ak koyun kara koyun belli olsun. Hiç adamım diye dolaşmayın sokakta. Bu tür insanlardan faydalanıp istismar edip bizimle aynı sokakta dolaşmayın" dedi.

Müge Anlı, Medine Keleş'le ilgili son gelişmeleri açıkladı. Medine Keleş için bakanlık devreye girdi. Kuşu limonu yanına alan Medine Keleş, kadın sığınma evine yerleşti.

Müge Anlı Medine Keleş kimdir? Müge Anlı Medine Keleş kimdir?

Murat Gevrek kimdir? Murat Gevrek kimdir?

Meryem Hacınadiyon'a pahalıya patlayan aşk

55 yaşındaki Meryem Hacınadiyon, taksici sevgilisi Ahmet Demirbaş tarafından dolandırılmış. Takside tanışıp ilerleyen arkadaşlığa önce para ardından eski sevgili karıştı. Meryem, Evleneceğiz sandım. 470 bin TL kaptırdım. Ben onu gerçekten sevmiştim. Beş parasız kaldım. Tehdit etti beni" dedi. Üzüntüsünü gizleyeyen Meryem Hanım, gözyaşlarına boğuldu.

Meryem Hacinadion

Ahmet Demirbaş yayına bağlandı. Ahmet, "Eski sevgilim. Gönül bağım olan kişi. Tehdit söz konusu değil. Parasını kullandık. Ticari taksi aldık. Sonra işler sarpa sardı. Bayan arkadaşımla görüşmeme müsaaade etmiyordu. Aşırı kıskançlığı vardı" dedi.

Ahmet Demirbaş Meryem Hacinadiyon

Sevgi Yavuzdeğer'in alıkonulduğu iddiası

"Eşimi evlendiğim gün ailesi benden kaçırdı" diyen çiçeği burnunda damat Abdurrahman Yavuzdeğer, eşi Sevgi'yi aramak için Müge Anlı stüdyolarına geldi. 

Abdurrahman Yavuzdeğer, "Eşimden 21 Mayıs'tan beri haber alamıyorum. Sosyal medyadan tanıtık. 1 yılın ardından evlendik. Kayınbiraderim nikah günü kavga çıkardı. Eşim sevgiyi benden aldı. Sevgi ablası ve abisi tarafından şiddet görüyor. Her tarafta yalanlar döndüyor. Sevgi hiçbir şeyden korkma. Ben arkandayım. Sevgi 22 yaşında ben 26 yaşındayım" açıklamasında bulundu.

"Kız kardeşim koruma altında"

Sevgi'nin ağabeyi Yiğit Aras, "Kız kardeşim koruma altında. Abdurrahman denen şahıs kendisini Talha olarak tanıttı. Seven insan sevdiğini ailesinin gözü önünde tehdit etmez. Yanlış anlaşılma yok. Kız kardeşim boşanmak istiyor. Benim kardeşim evlenmek istemiyordu. Tehditle şantajla evlendi" dedi.

Yayına bağlanan Sevgi, "Ben baskı altında değilim. Durmadan bana ve aileme böyle söyleniyor. Ben onu sevmiyorum. Benim onun yaptığı tehdit ve şantajlar sonucu evlendik. Ailemle ilgisi yok" dedi.

Abdurrahman Yavuzdeğer

Kıyma makinesi cinayeti iddiası ile ilgili taraflar yüzleşiyor

Güllü Çolak ve annesi Cennet Çolak'ın birini öldürüp kıyma makinesinden çektikleri iddia edilmişti. Güllü Çolak'ın sevgilisi Mehmet verdiği çelişkili ifadelerle şüpheleri üzerine çekmeye devam ediyor.

"Üstlerinde kan kokusu vardı"

Kahramanmaraş'ta bir hastane çalışanı yayına bağlanarak, "Üçü 2011-2012'de acile geldiler. Üstlerinde kan kokusu vardı. Güllü Hanım, 'Adak kestiğimiz için kan tuttu. Sürekli oluyor' dedi. Ben 'psikiyatriye sevk edelim' dedim. Tansiyon ilacı verdim. 'Kan tutmasından dolayı pskiyatriye yönlendirildi' notunu düştük. Ben orada Güllü Hanım'a da psikiyatri tavsiye ettim. Tansiyonu çok yüksekti. Biz kokuyu anladık ama 'Adak kestik. Annemi kan tutuyor. O yüzden düştü bayıldı' dedi. Daha önce böyle bir şey yaşayıp yaşamadıklarını sordum. Yaşamadıklarını söylediler. Güllü Hanım o olaydada Güllü Hanım gülüyordu. Beni tehdit edince ve adımı öğrenince ben 'Dışarıda endişe yaşar mıyım?' korkusu yaşadım" dedi.

Muhabir: Deniz Dalgıç