Mustafa Samagan kimdir? Mustafa Samagan nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Mustafa Samagan’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Mustafa Samagan kimdir? Mustafa Samagan kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Mustafa Samagan’nun biyografisini haberimizde derledik…

Mustafa Samagan kimdir?

Mustafa Samagan üfürükçüdür.

Mehmet Yörük'ün oğlu Ömer, hayat arkadaşı Nazlı ile birlikte babasının ölümünü araştırmak için Müge Anlı stüdyolarına geldi.

Ömer, babası Mehmet Yörük'ü kaybeden Ömer, babasının ölümünden annesini sorumlu tutuyor.

Kadir Aydar kimdir? Kadir Aydar kimdir?

Annesinin mercimek çorbası yaptığını, kardeşinin o çorbadan içmesine müsaade etmediğini ve 3. kaşıktan sonra babasının rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığını açıkladı.

Ömer, "Annem Sebile, üfürükçü Mustafa Samagan ile görüşüyordu. Babam öldükten sonra annemi istemeye kalktı. Mustafa Samagan'ın da eşi 3-4 ay önce vefat etmiş. Onun ölümündende annem sorumlu olabilir" dedi. 

İddiaların odağındaki taraflar karşı karşıya geldi. Ömer'in kardeşi Abdullah stüdyoya gelerek, "Babamın rahatsızlığı yoktu. Biz babama baktırdık. Hiçbir rahatsızlığı çıkmadı" dedi.

Sebile Hanım, "Mustafa eşim öldükten 4-5 gün sonra gelip beni istedi. Ben kabul etmedim" diye konuştu.

Yayına bağlanan Mustafa Samagan, "İsteme durumu şöyle oldu. Çocuklara danıştım. Bu kadının kocası, benim de hanımım öldü. Çocuklarım bana engel oldu. Olay böyle büyüdü" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi