Ahmet Çakır kimdir? Ahmet Çakır kimdir?

TRT 1'te her salı akşamları 20.00'da ekrana gelen Osmanlı padişahlarından Fatih Sultan Mehmed’in hayatını ve yaptıklarını anlatan “Mehmed: Fetihler Sultanı” dizisi oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmiş durumda. Mehmed: Fetihler Sultanı oyuncuları arasında dikkat çeken bir karakter olan "Yanoş" gerçek adıyla Soner Türken oyunculuk performansı ile izleyiciden tam not aldı.

Peki, Mehmed: Fetihler Sultanı "Yanoş" kimdir? Soner Türker kimdir? Kaç yaşında? Nereli? İşte tüm detaylar...

Mehmed: Fetihler Sultanı Yanoş gerçek adıyla Soner Türker: dizide, Macar İmparatorluğu'nun efsaneleşmiş lideri aynı zamanda soğukkanlı ve kan dökmekten asla çekinmeyen bir katil Hünyadi Yanoş rolüne hayat veriyor.

Soner Türker kimdir

Soner Türker kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Soner Türker, 1980 doğumlu, 1.84 boyunda ve 83 kiloda. Ankara Devlet Tiyatrosu'nda diksiyon eğitimi almıştır. Dizi, sinema ve tiyatro deneyimlerine sahiptir.

Kariyerinde her geçen gün gelişim gösteren genç oyuncu Soner Türker Üçüncü Zil Tiyatro Topluluğu ve İstanbul Devlet Tiyatroları’nda yer alıyor. Soner Türker ayrıca, "Görevimiz Komedi", "Yuvaya Dönüş", "Diriliş: Ertuğrul", "Avlu" gibi yapımlarda rol almıştır. 

Soner Türker, "Avlu" dizisindeki performansıyla özellikle dikkatleri üzerine çekmeye başarmıştır. Necdet karakteriyle hatırlanan Türker, "Savaşçı" dizisinde Simon rolüyle öne çıkmıştır. "Familya" dizisinde başarılı bir performans sergileyerek izleyicilerin beğenisini kazanan Soner Türker, "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" gibi sevilen dizilerde de yer almıştır.

Yetenekli oyuncu Soner Türker, Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinde Yanoş karakteriyle seyircilerin karşısına çıkarak performansıyla büyük beğeni kazanmıştır. 

Soner Türker kaç yaşında

Kaynak: Haber Merkezi