MasterChef All Star yarışmasında eleme heyecanı yaşandı. TV8 ekranlarında yayınlanan yarışmanın 17. haftasında yarışmaya veda eden isim belli oldu. Mavi ve kırmızı takım oyunu kazanmak ve eleme potasına girmemek için mücadele verdi. MasterChef tarihinde bu hafta bir ilk yaşanırken eleme potasında yer alan yarışmacıların tamamı kırmızı takımda mücadele etmişti.

Victoria's Secret meleği kansere yakalandı Victoria's Secret meleği kansere yakalandı

Eleme potasına 4 kişi kaldı

Yarışmanın ilk etabında tezgah başına geçen Cemre, Alican, Tolga, Barış, Esra, Batuhan ve Dilara yaratıcı tabaklar hazırladı. Potadan ilk çıkmayı başaran isim bir önceki gün ekranlara gelen yarışmada son eleme adayı olan Dilara oldu. Dilara günü birincilikle kapatarak eleme heyecanı ve potadan uzaklaşan ilk yarışmacı oldu. Diğer isimlere göre daha başarılı tabaklara imza atan Cemre ve Alican ise eleme potasını 4 kişi bıraktı.

Ellenen yarışmacı Barış oldu

İkinci etaba kalan yarışmacılar Tolga, Barış, Esra ve Batuhan Danilo Şef’in imza yemeğini hazırladı ve şeflere sundu. Son ikiye Barış ve Esra kaldı. MasterChef All Star'da elenen yarışmacı Barış oldu. Barış elendikten sonra şunları söyledi:

"Buraya geldiğim en son gün, yedeklere gideceğimiz gün ben gelmek istemiyordum. O gün ben ana kadroya kaldım. Ben burada tek bir şey öğrendim, asla vazgeçmemeyi öğendim. Ne olursa olsun istediğimiz şeyin peşinden koşunca olduğunu öğrendim.

“Duygu sömürüsü yapmadım”

Yarıştığı süre boyunca duygu sömürüsü yapmadığını dile getiren Barış, "Kendimi farklı şekilde anlatmak istemedim. Çok zor bir hayattan geldim. Her şeyi yaptım. Dışarıda ne kadar kötü yorum alırsam alayım. Annem beni izliyor ve benimle gurur duyuyor, bundan da eminim. O yüzden teşekkür ederim" dedi.

Editör: Sümeyye Aksu