Bir süredir birlikte olan Galatasaray’ın yıldızı Lucas Torreira ile ünlü oyuncu Devrim Özkan’ın aşkının sona erdiği iddia edildi. Uruguaylı futbolcu ile güzel oyuncu, sosyal medyadan yaptıkları hamle ile herkesi şoke etti.

İlişkileri resmiyet kazanmıştı

Güzel oyuncu Devrim Özkan ile başarılı orta saha Lucas Torreira, geçtiğimiz yaz ABD tatilinde objektiflere yakalanmıştı. 25 yaşındaki güzel, "Torreira ile Miami'de görüntülendiniz. Konu hakkında ne söylemek istersiniz?" sorusuna, "Her şey göründüğü gibi" cevabını vermişti. Bu sözlerle çiftin ilişkisi resmiyet kazanmıştı. Devrim Özkan'ın kendisini öperken verdiği pozu da yayınlayan Torreira, kalp emojisiyle birlikte "Seni seviyorum" notunu düşmüştü. Sarı-kırmızılı orta sahanın paylaşımı kısa sürede büyük ilgi görmüştü.

Esra Erol'da 4 Ekim: Neler yaşandı? Esra Erol'da 4 Ekim 2024 bölümü izle Esra Erol'da 4 Ekim: Neler yaşandı? Esra Erol'da 4 Ekim 2024 bölümü izle

Takipten çıktılar, fotoğrafları sildiler

İlişkileri güzel giden çift, bugün flaş bir hamle yaptı. Luca Torreira ve Devrim Özkan, Instagram’da birbirlerini takipten çıktı. İkili, birlikte olan fotoğrafları da kaldırdı. Bu hamlelerin ardından çift ayrılığına kesin gözüyle bakılıyor.

Kaynak: Haber Merkezi