46 ilde Narkogüç-42 Operasyonu: 364 sokak satıcısı yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 46 ilde düzenlenen Narkogüç-42 Operasyonu'nda 1 ton 340 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildiğini duyurdu. Operasyonlarda 364 sokak satıcısı yakalandı.

Mehmet Şimşek’in imzasıyla yürürlüğe girdi: İşte yeni zam ve ücretler Mehmet Şimşek’in imzasıyla yürürlüğe girdi: İşte yeni zam ve ücretler

Yerel seçim genelgesi Resmi Gazete'de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı "Mahalli İdareler Genel Seçimleri ile İlgili 2024/1 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesi" Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gazze'de ölenlerin sayısı 22 bin 722'ye yükseldi

Gazze’deki Sağlık Bakanlığına göre, İsrail ordusunun düzenlediği saldırılarda öldürülenlerin sayısı son 24 saatte 122 artarak, 22 bin 722'ye yükseldi.

'10 Manşette Bugün' | 5 Ocak 2024 '10 Manşette Bugün' | 5 Ocak 2024

Japonya'daki depremlerde ölenlerin sayısı 110'a çıktı

Japonya'nın batısındaki İşikava eyaletinde ve bu bölgedeki Noto Yarımadası kıyısında meydana gelen depremlerde hayatını kaybedenlerin sayısı, 110'a yükseldi.

Öğrenci servisi kaçıran sürücünün ifadesi ortaya çıktı: ‘Sizinle bir işim yok, bana araba lazım’ demiş

Kadıköy'de, içinde öğrencilerin bulunduğu servis minibüsünü kaçırdıktan sonra Ankara'ya gidip Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne girmeye çalışan ve tutuklanan Tolga Nalbant'ın ifadesi ortaya çıktı. 

Hakan Fidan-Blinken bir araya geldi

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile bir araya geldi.

Bahçeli'den Can Atalay kararı açıklaması: Yargıtay'ın şerefli hakimlerini tebrik ediyorum

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti genel merkezinde "Liderlik ve Siyaset Okulu 19. Dönem Sertifika Töreni"ne katılarak konuşma yaptı. Bahçeli, Yargıtay'ın Can Atalay kararı ile ilgili, "Yargıtay'ın şerefli hakimlerini tebrik ediyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antony Blinken'ı kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'ı İstanbul'daki Vahdettin Köşkü'nde kabul etti.

72 kişinin öldüğü İsias Oteli'ne ilişkin dava sürüyor: Sanık avukatları KKTC'nin katılmamasını talep etti

Adıyaman'da, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerde yıkılan, 72 kişinin hayatını kaybettiği İsias Oteli'ne ilişkin 5'i tutuklu 11 sanığın yargılanmasına devam edildi. 

Kobane Davası'nda 'tutukluluğa devam' kararı çıktı

Kobane Davası dosyasında aylık tutukluluk incelemesi yapan mahkeme davada yargılanan siyasetçilerin tutukluluğunun devamına karar verdi. Mahkeme, Selahattin Demirtaş’ın taleplerini de reddetti.

Kaynak: Halide Tonga