ÖTV zammı sonrası motorine indirim

Özel Tüketim Vergisi’nin (ÖTV) artışıyla birlikte benzinin litre fiyatına 2.31 lira, motorinin litre fiyatına 2.17 lira, LPG’ye ise 1 liralık zam gelmişti. Yapılan zammın ardından motorinin litre fiyatına 41 kuruş indirim geldi.

İstanbul’da yaşamanın aylık maliyeti 49 bin 159 lira

İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) araştırmasına göre İstanbul’da yaşamanın maliyeti geçen yılın aynı ayına göre yüzde 78,13 arttı.

Özgür Özel: Hepinizi 14 Ocak günü mitingimize bekliyoruz

Yargıtay 3. Ceza Dairesi’nin Türkiye İşçi Partisi’nden milletvekili seçilen Can Atalay’a ilişkin kararı üzerine Meclisi 9 Ocak'ta olağanüstü toplantıya çağıran CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Hepinizi 14 Ocak günü Ankara’mızda Cumhuriyet'e ve anayasamıza sahip çıkmaya, mitingimize bekliyoruz" dedi.

Denizbank yöneticileri hakkındaki soruşturmada takipsizlik kararı Denizbank yöneticileri hakkındaki soruşturmada takipsizlik kararı

Koç Üniversitesi’ndeki ırkçı saldırının ses kayıtları: Kürt olup da kendini Türklerle eşit görmesi kötü bir şey

Koç Üniversitesi’nde ırkçı saldırıya uğrayan öğrenci F.B ile oda arkadaşı Hasan Ege Karanfil arasında geçen konuşmaların ses kayıtları ortaya çıktı.

İmamoğlu: Yeniden aday olabilmeniz için 16 milyon İstanbullunun aklına ve vicdanına güvenmeniz gerekir

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İBB Adaylığını yeniden aday olabilmeniz için ekibinize vizyonunuza, 16 milyon İstanbullunun aklına ve vicdanında da güvenmeniz gerekir. İstanbul olarak hep birlikte başarmaya devam edeceğiz. İstanbul’u yeniden kazanacağız” dedi.

'10 Manşette Bugün' | 4 Ocak 2024 '10 Manşette Bugün' | 4 Ocak 2024

CHP'den TBMM'ye Can Atalay için olağanüstü çağrı

Cumhuriyet Halk Partisi, Gezi davası tutuklusu TİP milletvekili Can Atalay için olağanüstü toplanma çağrısı yaptı.

Gazze'de ölenlerin sayısı 22 bin 600'e yükseldi

Gazze’deki Sağlık Bakanlığına göre, İsrail ordusunun düzenlediği saldırılarda öldürülenlerin sayısı son 24 saatte 162 artarak 22 bin 600'e yükseldi.

Erdoğan: Son dönemde kardeşliğimize yönelik saldırılar yoğunlaştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ortak Paylaşım Forumu'nda konuştu. MİT ve TSK'nın yurt içi ve sınır ötesinde Türkiye düşmanları ve aparatlarına karşı çok ağır darbeler indirdiğini belirten Erdoğan, "Son dönemde kardeşliğimize yönelik saldırılar yoğunlaştırıldı. İç kalemizi çökertmelerine izin vermeyeceğiz" dedi.

Milyonlarca emekliye ek zam talebi TBMM’ye geliyor

TUİK’in enflasyon rakamlarını açıklamasıyla birlikte, maaşları açlık sınırının altında kalan emeklilerle ilgili yeni bir düzenleme yapılacağı ve düzenlemenin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunulacağı belirtiliyor.

Yargıtay Birinci Başkanı Mehmet Akarca: AYM ile derin görüş ayrılıklarımız oldu, bu bir gerçek

Anayasa mahkemesini eleştiren Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca, Yargıtay'ın Can Atalay dosyasıyla ilgili AYM'nin kararını tanımamasını 'görüş ayrılığı' diye ifade etti.

Kaynak: Deniz Dalgıç