Ekin Türkmen kimdir? Ekin Türkmen nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Ekin Türkmen’in kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Ekin Türkmen kimdir? Ekin Türkmen kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Ekin Türkmen’in biyografisini haberimizde derledik…

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’nin Melikesi Ekin Türkmen kimdir?

Ekin Türkmen 22 Ağustos 1984 tarihinde İzmir'de doğdu. Aslen Nevşehirli'dir.

Bir süre modellik yaptıktan sonra liseyi bitirip Best Model yarışmasına katılmıştır. Yarışmada derece alamadı ancak Osman Sınav ile tanıştı. Hem dizilerde oyunculuk yapmak için hem de üniversite okumak için İstanbula'a taşınmıştır.

Atalanta - Arsenal maçı izle [CANLI] Atalanta - Arsenal maçı izle [CANLI]

Haliç Üniversitesi Tiyatro bölümünü bitirdi. Türk dizi ve sinema oyuncusudur. Osman Sınav'ın yönettiği 2002 yılında çekilen Ekmek Teknesi'nde ilk kez rol almıştır.

Dizinin bitmesinin ardından Nefes Nefese, Acı Hayat, Kısmetim Otel, Menekşe ile Halil ve Küçük Kadınlar isimli televizyon dizilerinde yer aldı. Ayrıca Keloğlan Karaprens'e Karşı ve Son Ders: Aşk ve Üniversite adlı sinema filmlerinde oynadı. Küçük Kadınlar dizisinden Amerika'da eğitim alacağı için senaryo gereği ölerek ayrıldı.

Editör: Kadir Gürhan