Stüdyoyu terk eden Semih geri döndü mü? MasterChef'te eleme adayı kim oldu? Stüdyoyu terk eden Semih geri döndü mü? MasterChef'te eleme adayı kim oldu?

Giray’ın üvey annesi Heves ile ilişkisi olduğundan haberdar olmayan Doğa, evliliğinin rayında gittiğini düşünmekte ve böyle sürmesi için çaba harcamaktadır. Pembe boşanma davası için kolları sıvamıştır.

Abdullah bir yandan kızını yanına almak için çabalarken bir yandan da Pembe’nin açmış olduğu dava ile uğraşmaktadır. Bu arada babasının şirket hisselerini dağıtırken kendine haksızlık ettiğini öğrenen Mustafa, ona karşı cephe alır. Bu durum şirkette olduğu kadar Ünallar’ın evinde de büyük fırtınalara neden olacaktır.

Cemal ve Kıvılcım arkadaşlığı yavaş yavaş gelişmektedir. Bebek Alev’in velayeti konusunda bir şey yapamayacağını anlayan Kıvılcım, bebeği Abdullah’a teslim eder. Kocasını geri kazanmak için her yolu deneyen Görkem bu sefer de şirketteki karışıklıktan yararlanmak ister.

Show TV’nin ekranlarında yayınlanan ve yaşanan gelişmeler ile gündemden düşmeyen Kızılcık Şerbeti dizisinin yapımını Gold Film yapımcılığını Faruk Turgut üstlenmekte. Kızılcık Şerbeti yeni sezon 68. Bölümünde yaşanan gelişmelerin ardından gelecek haftaki bölümde neler yaşanacağı merak konusu oldu. İzleyiciler şimdiden yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Kızılcık şerbeti yeni sezon 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık şerbeti fragmanı izle! 

Kızılcık Şerbeti yeni sezon 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragmanı izle!

Kızılcık şerbeti yeni sezon 69. Bölüm fragmanı izle

Kaynak: Haber Merkezi