Apo mevlütten çıkınca alevi arar ve nezarette olduğunu öğrenir. Pembe gözaltına alınan Alev in yanına gider. Ona Aponun evde olduğunu kendisinin geçici bir heves olduğunu söyler. Apo gelir konuşur ve gözaltı süresi biten Alev çıkar ve Apo ile yolda konuşurlar. Apo neden rahatsız ettiğini sorunca Alev de beni mi suçluyorsun diye kızar ve evine gider. 

Alev düşünür ve düşündükçe herkesin yanından gittiğini Aponun da ona inanmadığını görür. Sabah eve Apo gelir ve Pembeye şikayetini geri almasını ister. Pembe de boşanma davasından vazgeçerse şikayetini geri alacağını söyler. Alev Apo kendisine inanmadığı için çok üzülür ve kendisine kızar. Alev yurt dışına gitmeye karar verir ve umuta söyler.  

Para kazanmaya başlayan Umut eve sürekli bir şeyler alır. Nursema bu kadar şey almasına gerek olmadığını söyler. Ömer ve Apo iş için gerilirler. Ömerin istediği işi onaylamayan Apo imza atmadığı için Ömerin işi olmaz ve buna kızar. Alevin yanına giden annesi kıvılcım ve doğa alevin yanında olurlar. Alev Almanyaya gitmeye karar verir. Mihri metehana ondan çok hoşlandığını söyler ama Metehan onu kankası olarak gördüğünü söyler. 

Alışverişten dönen Sönmez mustafa ve pembenin restoranının önünden geçerken zülkar içeri davet eder. Yemekleri tadar. Alev kendisi almanyadayken doğanın işlerine bakmasını rica eder oda kabul eder. Ertuğrul kıvılcım ile olan ilişkisini resmiyete taşımak ister ama kıvılcım kabul etmez.

sonradan parayı gören Nursemanın kocası Umut Fatihlere hava atmaya çalışır. Fatih de kendisine daha dün elektrik borcunu ödeyemiyordun şimdi hava mı atmaya çalışıyorsun dedi. Ömer barda tanıştığı kadının peşine düşer. Kendisinden hoşlanır. Otel odasında yalnız kalan Apo kalp krizi geçirir. Doktora giden Mustafa ise çocuğunun olmayacağını öğrenir. Mustafa da şüpheye düşer. Acaba Nilay kendisini aldattı mı? 

Show TV’nin ekranlarında yayınlanan ve yaşanan gelişmeler ile gündemden düşmeyen Kızılcık Şerbeti dizisinin yapımını Gold Film yapımcılığını Faruk Turgut üstlenmekte. Kızılcık Şerbeti yeni sezon 47. Bölümünde yaşanan gelişmelerin ardından gelecek haftaki bölümde neler yaşanacağı merak konusu oldu. İzleyiciler şimdiden yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Kızılcık şerbeti yeni sezon 48. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık şerbeti fragmanı izle! 

Kenan İmirzalıoğlu, Kim Milyoner Olmak İster'e veda etti: Farklı tepkilere neden oldu Kenan İmirzalıoğlu, Kim Milyoner Olmak İster'e veda etti: Farklı tepkilere neden oldu

Kızılcık Şerbeti yeni sezon 48. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragmanı izle!

Kızılcık şerbeti yeni sezon 48. Bölüm fragmanı yayınlandı. Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izle.. 

Kaynak: Haber Merkezi