Hadisenin sevgilisi Gürkan Topçu kimdir? kimdir? Hadisenin sevgilisi Gürkan Topçu kimdir? nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Hadisenin sevgilisi Gürkan Topçu kimdir? kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Hadisenin sevgilisi Gürkan Topçu kimdir? kaç yaşında, nereli, mesleği ne? kimdir? Sizler için derledik..

Hadisenin sevgilisi Gürkan Topçu kimdir

Topçu, 9 Ağustos 1985 tarihinde Denizli'de dünyaya geldi. Ailesi sebze-meyve ve gıda toptancısı olduğu için yemek sektörüne en başından bu yana yakındı.

Sevginin Gücü filminin konusu nedir? Sevginin Gücü filminin oyuncuları kimler? Sevginin Gücü filminin konusu nedir? Sevginin Gücü filminin oyuncuları kimler?

Lise eğitiminin ardından İstanbul'da Mutfak Akademisi'nde Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği eğitimi aldı. Aşçılık eğitimi de aldıktan sonra Avrupa ve Afrika Mutfağı diplaması elde etti.

Eğitimlerinin ardından staj için İtalya'ya giden Gürkan Topçu, burada et alanında uzmanlaşmak istediğinin farkına vardı. Türkiye'ye geri dönerek çeşitli et firmalarında çalıştı ve England Meat School'da kasaplık eğitimi gördü. Böylece Türkiye'nin ilk diplomalı kasabı oldu.

Kaynak: Haber Merkezi