CHP’nin 7. Genel Başkanı Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, EKOL TV canlı yayınında Armağan Çağlayan’ın sorularını yanıtladı.

“Teklif geldi, görüşmeyeceğim”

Gazeteci Can Ataklı'nın Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu'na görüşme teklifi yaptığı iddiasını sorması üzerine Kılıçdaroğlu, “Ama olursa kabul etmeyeceğimi söyledim. Bu teklif birisi aracılığı ile geldi. Doğru bulmadım ve görüşmeyeceğimi ifade ettim” dedi.

Kılıçdaroğlu’ndan Fatih Altaylı’ya

Kılıçdaroğlu, Fatih Altaylı’nın “Beni dövseydi onu affederdim ama kendisini hiç affetmiyorum. Çünkü o AK Parti’nin adamı, vatan haini” sözlerine yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, Fatih Altaylı’ya yönelik “Benim söylediklerimi acaba kendisi söyleyebiliyor mu?” sorusunu yöneltti.

Kılıçdaroğlu, ‘yeniden CHP Genel Başkanlığını düşünüyor musunuz?’ sorusuna da şu yanıtı verdi:

Gelecek Partisi'nin yönetim kurulu toplantısı tamamlandı Gelecek Partisi'nin yönetim kurulu toplantısı tamamlandı

“Bunları söyleyen birisi nasıl AK Parti’nin adamı oluyor? Bunun yanıtını versin önce, sonra ben gereğini söylerim. Benim söylediklerimi acaba kendisi söyleyebiliyor mu? Bu kadar net değil, neden bu kadar net değil? Çünkü Kılıçdaroğlu'na çatmak çok kolay, yazmak çok kolay, hakaret etmek çok kolay. Şunun bunun adamı demek çok kolay. Kemal Kılıçdaroğlu acaba birisinden beş kuruş para aldı mı? Kemal Kılıçdaroğlu acaba kendisi ve evlatlarıyla, çocuklarıyla beraber bu ülkede acaba ne yaptı? Düne kadar hala devam eden, devleti soyan bir organa ben nasıl diyebilirim ki ‘Ben böyleyim. Onlara yardım ediyorum.’ Akıl var mantık var. Ben hiçbir zaman birilerine güzelleme de yapmadım. Doğruysa adama ‘Doğru’ deriz. Yeri geldiği zaman nabza göre şerbet de vermedim. Ben herkesi çok iyi bilirim, herkesi gayet iyi bilirim.”

Kaynak: Haber Merkezi