Seçil Erzan'ın futbolcuları dolandırdığı iddiasıyla ortaya çıkan ponzi skandallarına her gün bir yenisi ekleniyor. Yozgat’ta dron fabrikası kurma vaadiyle tanınan Ocakçı Holding ile ilgili operasyon başlatılmıştı. İzmir’de, yüksek faiz vaadiyle binlerce kişiden 2,5 milyar TL para topladığı belirtilen Ocakçı Holding’in sahibi iş insanı Sedat Ocakçı’nın da aralarında olduğu 30 kişi hakkında, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla gözaltı kararı verilmişti.

İstanbul'da öldürülen İkbal ve Ayşenur son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'da öldürülen İkbal ve Ayşenur son yolculuğuna uğurlandı

Ocakçı Holding’in sahibi iş insanı Sedat Ocakçı, eşi Seçilay Ocakçı ile birlikte yasa dışı yollarla yurt dışına kaçış hazırlığındayken yakalandı. Operasyonda gözaltı sayısı 26’ya yükseldi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Ocakçı’ya ait 3 ayrı iş yerinde sabah saatlerinde aramalar yaptı. Ocakçı Holding sahibi Sedat Ocakçı ve eşi Seçilay Ocakçı yurt dışına çıkış hazırlığında oldukları esnada Adana’da saklandıkları ikamette emniyet ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Kaynak: KARAR