Kanal D ekranlarının yeni dizisi İnci Taneleri dizisinin konusu, oyuncuları merak ediliyor. Ünlü oyuncu Yılmaz Erdoğan'ın yeni dizisi İnci Taneleri konusu nedir? İnci Taneleri oyuncuları kimler? İnci Taneleri ne zaman başlayacak? Sizler için derledik...

İnci Taneleri konusu nedir?

İnci Taneleri; Azem Yücedağ'ın kaybettiklerini bulma mücadelesini konu alıyor. Yücedağ, kendisi gibi öğretmen olan eşini öldürmekle suçlanmış bir edebiyat öğretmeni. Eşi ve iki çocuğu ile mutlu bir hayatı olan Azem'in tüm yaşamı bir gecede tepe taklak oluyor. Yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem, acılarla dolu geçmişi, içinde sakladığı büyük sır ve sırtında hayatın yüküyle umudun peşinden koşuyor. 

Geçmişin tüm izlerine ve yaşananlara rağmen kolyesinden kopan inci tanelerini toplamaya çalışıyor... Artık tek amacı evlatlarını bulup yeniden aynı masa etrafında bir araya getirmek olan Azem'in en büyük düşmanı ise zaman! Onun dört duvar arkasında geçirdiği zorlu yıllarda çocukları için de her şey değişmiştir. Çocuklarının artık bambaşka hayatları vardır. Bakalım Azem Yücedağ, dağılmış inci tanelerini tekrar bir araya getirebilecek mi?

Naci Aktaş kimdir? Naci Aktaş kimdir?

İnci Taneleri oyuncuları kimler?

Dizinin oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç, Yasemin Baştan, Mustafa Yıldıran, Orkuncan İzan, Mücahit Koçak ve Ülkü Hilal Çiftçi gibi isimler yer alıyor.

İnci Taneleri ne zaman başlayacak?

Yılmaz Erdoğan imzalı İnci Taneleri dizisi Kanal D ekranlarında seyirciyle bulaşacak. Oyuncu kadrosu ve ilk tanıtımıyla dikkatleri üzerine çeken İnci Taneleri dizisinin ne zaman yayınlanacağı ise bilinmiyor. 

Editör: Betül Vural