Hakan Bahçetepe kimdir? Hakan Bahçetepe nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Hakan Bahçetepe’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Hakan Bahçetepe kimdir? Hakan Bahçetepe kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Hakan Bahçetepe’nun biyografisini haberimizde derledik…

Hakan Bahçetepe kimdir?

Hakan Bahçetepe, 1988 yılında Gaziosmanpaşa’da doğdu. Aslen Erzincanlı bir ailenin ilk çocuğudur. İlköğretim ve lise öğrenimini Gaziosmanpaşa’da tamamladı. Ardından İstanbul Aydın Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Muhasebe ve Finans Yönetimi Lisans eğitimini tamamladıktan sonra yine aynı üniversitede İşletme Yönetimi yüksek lisans eğitimine başladı.

Lise ve üniversite öğrencisiyken en büyük hobisi olan futbolla iç içe bir hayat yaşadı. Bu süreçlerde okuduğu okulların futbol takımlarında yer alarak sporu hayatının merkezinde tuttu.

Çalışma hayatına Gaziosmanpaşa Meydanı’ndaki Emirağa Çarşısı’nda bulunan babasının esnaf dükkanında başladı. 2015 yılından bu yana ise kablo sektöründe faaliyet gösteren bir şirkette üst düzey yönetici olarak çalışmaktadır.

Evli ve halen Gaziosmanpaşa’da yaşıyor.

Türkiye – Hollanda maçı canlı izle (CANLI) Türkiye – Hollanda maçı canlı izle (CANLI)

Gençlik kollarında aktif siyasete başladığı Cumhuriyet Halk Partisi’nde 2017-2019 yılları arasında İstanbul İl Başkan Yardımcılığı, 2019-2023 yılları arasında ise Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı görevlerini yaptı.

Editör: Deniz Dalgıç