• DOLAR 34,04 %-0.08
  • EURO 37,99 %0.04
  • STERLIN 45,17 %0.04
  • ALTIN 2.801,44 %-0.05
  • BİST100 9.774 %0.17
  • BITCOIN 62.300 %4.04
  • ETHERIUM 2.398 %3.56
16°

Volodimir Zelenskiy Haberleri

Volodimir Zelenskiy haberleri ve güncel Volodimir Zelenskiy gelişmeleri, Volodimir Zelenskiy ile ilgili tüm video, Volodimir Zelenskiy fotoğrafları ve Volodimir Zelenskiy haberleri Elips Haber - 'Herkese eşit yaklaşır' sitemizde


Dünya

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Dışişleri Bakanlığı görevine, Dışişleri Bakan Yardımcısı ve eski Ankara Büyükelçisi Andriy Sibiga'yı önerdi.

Dünya

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, günün başından bu yana Rusya'nın Kursk bölgesinde farklı yerlerde 1-2 kilometre ilerleme kaydettiklerini bildirdi.

Dünya

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy'nin görev süresinin sona ermesinin "özel askeri operasyonu" etkilemeyeceğini söyledi.

Dünya

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, İran'ın İsrail'e düzenlediği hava saldırısını kınadıklarını duyurdu.

Dünya

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Rus ordusunun Harkiv, Kiev, Zaporijya, Odessa ve Lviv bölgelerindeki enerji tesislerine insansız hava araçları (İHA)...

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile bir araya geldi.

Gündem

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy'nin yarın Türkiye'ye resmi bir ziyaret gerçekleştireceğini duyurdu.

Dünya

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, "Ukrayna'yı İttifaka yakınlaştırmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.

Dünya

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Genelkurmay Başkanı Valeriy Zalujnıy'ı görevden almayı düşündüğü yönündeki iddiaları teyit etti.

Dünya

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, son bir senede Ukrayna’da silah üretiminin üç kat arttığını söyledi.

Dünya

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Kiev'de düzenlediği basın toplantısında 450 bin-500 bin askere daha ihtiyaçları olduğunu açıkladı.

Dünya

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Ukrayna ordusunun Donetsk bölgesinin Gorlivka şehri sınırlarında bulunan bir tepeyi kurtardığını ve Rus mevzilerini ele...

Dünya

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, ülkelerine teslim edilen her hava savunma sisteminin hayat kurtardığını belirterek, "2024 yılı, Ukrayna hava sahasının...

Dünya

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, ABD'nin Ukrayna'ya sağlayacağı yeni askeri yardım paketi dolayısıyla minnettar olduğunu belirtti.

Dünya

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, devlet başkanlığı seçim süreciyle ilgili, "Şu an seçim için uygun zaman olduğunu düşünmüyorum." dedi.