• DOLAR 32,66 %0.32
  • EURO 35,56 %0.42
  • ALTIN 2.506,82 %1.60
  • BİST100 10.852 %-0.19
  • BITCOIN 57.300 %0.97
  • ETHERIUM 3.006 %-0.1
28°

Rusya Savunma Bakanlığı Haberleri

Rusya Savunma Bakanlığı haberleri ve güncel Rusya Savunma Bakanlığı gelişmeleri, Rusya Savunma Bakanlığı ile ilgili tüm video, Rusya Savunma Bakanlığı fotoğrafları ve Rusya Savunma Bakanlığı haberleri Elips Haber - 'Herkese eşit yaklaşır' sitemizde


Dünya

Rusya Savunma Bakanlığı, Donetsk bölgesinde Razdolovka yerleşim biriminin Rus ordusunun kontrolüne geçtiğini bildirdi.

Dünya

Rusya Savunma Bakanlığı, Donetsk’in kuzeyindeki Belogorovka’da Ukrayna Silahlı Kuvvetleri’ne ait mevzilerin İHA’larla vurulduğu anları paylaştı.

Dünya

Rusya Savunma Bakanlığı Personel Dairesi Başkanı Yury Kuznetsov, yüksek miktarda rüşvet aldığı şüphesiyle gözaltına alındı.

Dünya

Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna'da Harkiv bölgesinde Kotlyarovka ve Donetsk bölgesinde Solovyevo yerleşim birimlerinin kontrolünü ele geçirdiklerini duyurdu.

Dünya

Rusya Savunma Bakanlığı, ülkenin güneyindeki Stavropol Krayı’nda bir Tu-22M3 uzun menzilli süpersonik bombardıman uçağının teknik arıza yüzünden düştüğünü açıkladı.

Dünya

Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna’nın gece Rusya topraklarına 25 insansız hava aracıyla (İHA) saldırı girişiminde bulunduğunu duyurdu.

Dünya

Rusya-Ukrayna arasında çatışmalar devam ederken, Rusya Savunma Bakanlığı yeni bir açıklamada bulundu. Rus hava savunma sistemlerinin Kırım Yarımadası ve Rusya'nın...

Dünya

Rusya Savunma Bakanlığı, içerisinde 65 Ukraynalı askeri esirin de bulunduğu İl-76 tipi uçağın Belgorod bölgesinde düştüğünü açıkladı.

Dünya

Rusya Savunma Bakanlığı, Karadeniz'in kuzeybatı kesiminde ve Lipetsk bölgesinde, Ukrayna'nın saldırılarını engellediklerini bildirdi.

Dünya

Rusya Savunma Bakanlığı, Zaporijya ve Dnipropetrovsk bölgelerinde Ukrayna Hava Kuvvetlerine ait 3 Su-27 ve 1 Su-24 uçağını vurduklarını açıkladı.

Dünya

Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna'nın, Kırım'a insansız hava araçlarıyla (İHA) saldırdığını duyurdu.

Dünya

Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna’ya ait Su-25 ve Mig-29 model savaş uçaklarını vurduklarını bildirdi.