• DOLAR 32,66 %0.32
  • EURO 35,56 %0.42
  • ALTIN 2.506,82 %1.60
  • BİST100 10.852 %-0.19
  • BITCOIN 56.900 %-0.18
  • ETHERIUM 2.995 %-1.52
19°

Pakistan Haberleri

Pakistan haberleri ve güncel Pakistan gelişmeleri, Pakistan ile ilgili tüm video, Pakistan fotoğrafları ve Pakistan haberleri Elips Haber - 'Herkese eşit yaklaşır' sitemizde


Dünya

Pakistan'ın kuzeybatısındaki Hayber Pahtunhva eyaletinde düzenlenen bombalı saldırıda 2 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

Dünya

Pakistan, İsrail'in saldırılarını sürdürdüğü Gazze'den gelen Filistinli tıp öğrencilerine, eğitimlerine Pakistan'da devam edebilmeleri için burs sağlayacağını açıkladı.

Dünya

Pakistan'ın Hayber Pahtunhva eyaletinde yol kenarına yerleştirilen patlayıcı ile düzenlenen saldırıda eski Senatör Hidayetullah Han'ın da aralarında olduğu 3 kişi...

Dünya

İslamabad ve Yeni Delhi yönetimleri, her iki ülkedeki hapishanelerde bulunan Pakistanlı ve Hindistanlı mahkumların listesini birbirleriyle paylaştı.

Dünya

Pakistan’ın Belucistan eyaletinde aşırı yağışların yol açtığı afet ve kazalarda 8 kişi hayatını kaybetti.

Dünya

Güney Pakistan'da sıcaklıklar arttıkça hayatını kaybedenlerin sayısı da artıyor.

Politika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Dünya

Pakistan'ın ilk eşcinsel gece kulübünü açmak için başvuru yapan bir adam, akıl hastanesine nakledildi.

Dünya

Pakistan'ın Hayber Pahtunhva eyaletinin Lakki Marvat bölgesinde yol kenarına yerleştirilen bir bombanın patlaması sonucu 7 asker yaşamını yitirdi.

Dünya

Pakistan'ın güneybatısında yolcu otobüsünün vadiye düşmesi sonucu en az 28 kişi öldü, 20 kişi yaralandı.

Dünya

Pakistan, bombalı saldırıda hayatını kaybeden 5 Çinli'nin ailelerine toplam 2,58 milyon dolar (yaklaşık 83 milyon 250 bin lira) tazminat ödeyecek.

Dünya

Pakistan'ı etkileyen sıcak hava dalgası nedeniyle vatandaşlara "evden çıkmamaları" uyarısı yapılırken, aşırı sıcakların ay boyunca devam edeceği bildirildi.

Dünya

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif tarafından kabul edildi.

Dünya

İran’ın sekizinci Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi’nin ve Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan’ın helikopter kazasında hayatını kaybetmesi üzerine dünya liderleri, taziye mesajları...

Dünya

Pakistan ve Hindistan, helikopter kazasında yaşamını yitiren İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan için taziye mesajı...

Dünya

Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif, "İran cumhurbaşkanına ve arkadaşlarına olan saygımızdan dolayı Pakistan'da bir günlük yas ilan ettik"dedi.

Politika

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, resmi temaslarda bulunmak üzere Pakistan'da Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Muhammed İshak Dar ile görüştü.

Politika

Dışişleri Bakanlığı, Bakan Hakan Fidan'ın ikili ilişkileri, stratejisi ve uluslararası gelişmelerle ilgili alışverişinde bulunarak Pakistan İslam Cumhuriyeti'ni ziyaret edeceğini beyan...

Dünya

Pakistan'ın Hayber Pahtunhva eyaletine bağlı Güney Veziristan bölgesindeki bir kız okuluna bombalı saldırı düzenlendiği bildirildi.

Dünya

İslamabad Yüksek Mahkemesi, eski Başbakan İmran Han'ın, yargılandığı bir davadaki kefalet ücretini 1 milyon Pakistan rupisi (yaklaşık 116 bin lira)...

Pakistan ordusu, kısa menzilli yerli üretim Fatah-II Güdümlü Roket Sistemi'ni başarıyla test ettiğini duyurdu.

Dünya

Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif'in, Pakistan Müslüman Ligi-Navaz (PML-N) Partisi Genel Başkanlığından istifa ettiği bildirildi.

Dünya

Pakistan idaresindeki Azad Cammu Keşmir'de gıda, yakıt ve elektrik fiyatlarındaki artışa karşı düzenlenen protestolarda bir polis memuru hayatını kaybetti.

Genel

Pakistan'ın Belucistan eyaletine bağlı Gwadar bölgesinde, kimliği bilinmeyen kişilerin silahlı saldırısı sonucu 7 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Dünya

Pakistan’ın Gilgit-Baltistan bölgesindeki Karakurum kara yolunda yolcu otobüsünün devrildiği kazada ilk belirlemelere göre 20 kişi yaşamını yitirdi, 21 kişi yaralandı.

Dünya

Pakistan'dan, İsrail'in saldırısı altındaki Gazze'ye ulaştırılmak üzere, yaklaşık 400 ton gıda, tıbbi malzeme ve diğer yardımları taşıyan gemi, Mısır'ın Port...

Dünya

Pakistan'ın kuzeybatı ve güneybatı bölgelerinde etkisini gösteren şiddetli yağış ve seller sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 98'e çıktı.

Dünya

Pakistan'ın kuzeybatı sınırındaki Hayber Pakhtunkhwa eyaletinde 5 gümrük görevlisi, kimlikleri belirsiz kişilerce düzenlenen silahlı saldırıda yaşamını yitirdi.

Dünya

Pakistan'ın güneybatısındaki eyaletlerde son 3 günde şiddetli yağış ve yıldırım düşmesi sonucu hayatını kaybedenlerin sayısının 39'a yükseldiği bildirildi.

Dünya

Pakistan, İran ile İsrail arasında yükselen gelirimin ve buna bağlı gelişmelerin, diplomasinin çöküşünün sonuçları olduğunu bildirdi.