• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • STERLIN 45,08 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.240 %1.53
  • ETHERIUM 2.424 %1.97
19°

Organ Haberleri

organ haberleri ve güncel organ gelişmeleri, organ ile ilgili tüm video, organ fotoğrafları ve organ haberleri Elips Haber - 'Herkese eşit yaklaşır' sitemizde


Asayiş

Bursa'da organ nakli ticareti yapanlara iyi hal indirimi uygulanarak üçer yıl hapis cezası verildi. Tutuklu sanıklar tahliye edildi.

Asayiş

Adana Havalimanı'nda 2 kişinin sahte pasaport taşıdığının anlaşılması ile ortaya çıkan organ nakli ticaretine ilişkin soruşturmada; 5 İsrail, 2 Suriye,...

Sağlık

Niğde'de tedavi gördüğü hastanede beyin ölümü gerçekleşen 59 yaşındaki hastanın organları, 4 hastaya umut oldu.

Yurt

Konya’da yatağında ters dönünce nefessiz kalan, kaldırıldığı hastanede duran kalbi yeniden çalıştırılan 1 yaşındaki Duru’nun 1 ay sonra beyin ölümü...

Asayiş

Adana'da polis ekipleri, organ ticareti yaptıkları iddiasıyla 5'i İsrailli, 2'si Suriyeli 11 şüpheliyi operasyonla gözaltına aldı.

Dünya

ABD'nin Alabama eyaletindeki hapishanelerde, organları izinsiz alınan mahkumların aile yakınları, Alabama Üniversitesinin de içinde bulunduğu bazı kurumlara karşı dava açtı.

Yurt

Samsun'da motosiklet kazasında ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede beyin ölümü gerçekleşen 34 yaşındaki Ali Kara'nın organları, 5 hastaya nakledilecek.

Sağlık

Bilim insanları, sigara içenlerde iç organ yağlanmasının, içmeyenlere göre daha fazla olabileceğini tespit etti.

Gündem

Gazeteci Erk Acarer, iki Ürdünlünün İstanbul ve Ankara'daki iki özel hastanede Türk vatandaşlarının organlarını satın aldığını iddia etti.

Sağlık

ABD'deki Stanford Üniversitesinden araştırmacılar, kan testiyle 11 organ ve dokudaki proteinleri inceleyerek hızlı yaşlanıp yaşlanmadıklarının tespit edilebileceğini ortaya koydu.

Yaşam

Genetiği değiştirilmiş domuz kalbi nakledilen Amerikalı hasta, organ reddi belirtilerinin görülmesi sebebi ile hayatını kaybetti.